Public: νέα προσφορά ανταλλαγών

Τρία παλιά games για οποιοδήποτε νέο με -50%. Pas mal!

Με τον ελεύθερο χρόνο του καλοκαιριού στο ζενίθ του για πολύ κόσμο - αλλά και τον... καταιγισμό καινούργιων video games που θα αρχίσουν να κατακλύζουν τα ράφια των καταστημάτων στον ορίζοντα - η γνωστή αλυσίδα τεχνολογίας Public κάνει μία νέα προσφορά σχετική με την "απόσυρση" μεταχειρισμένων τίτλων και την ανταλλαγή με νέους. Από αυτές τις ημέρες, και μέχρι το Σάββατο, 28 Ιουλίου, οι gamers που έχουν στην κατοχή τους παλαιότερους τίτλους που είτε έχουν ολοκληρώσει είτε δεν ενδιαφέρονται να παίξουν πια, μπορούν να επιστρέψουν σε όλα τα καταστήματα Public τρία (3) τέτοια games και να αποκτήσουν οποιονδήποτε νέο τίτλο έχουν... "βάλει στο μάτι", με έκπτωση της τάξης του 50% σε σχέση με την κανονική τιμή πώλησής του!

Η συγκεκριμένη ενέργεια είναι κατά τι διαφορετική από την πρόσφατη που είχαν οργανώσει τα Public στις αρχές Ιουλίου. Εδώ η έμφαση βρίσκεται στην ανταλλαγή με νέα games - κάτι που ενδιαφέρει, φανταζόμαστε, πολύ τους κατόχους Sony PSP/PS Vita ή τους κατόχους Nintendo DS/DSi/3DS εν μέσω διακοπών - και ο μόνος όρος που ισχύει είναι ο εξής απλός: τα 3 μεταχειρισμένα games του καταναλωτή, προκειμένου να εκμεταλλευτεί τη συγκεκριμένη προσφορά, δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν το 50% της αξίας του νέου τίτλου που θέλουν να αποκτήσουν με τη σχετική έκπτωση.

Ο όρος αυτός, ωστόσο, πρακτικά δεν είναι απαραίτητα... περιορισμός, αφού στα Public λειτουργεί μόνιμα η υπηρεσία των μεταχειρισμένων games - στην περίπτωση λοιπόν που ο αξία των games του καταναλωτή υπερβαίνει το 50% της αξίας του νέου τίτλου, απλώς "περνά" στους όρους της υπηρεσίας Used Games και μπορεί να αξιοποιηθεί κανονικά με αυτούς. Εμείς, πάντως, έχουμε αρχίσει ήδη να μαζεύουμε τους τίτλους που δεν θα παίξουμε πια: και 2-3 νέα games για το Vita μάς ενδιαφέρει να πάρουμε μαζί μας στις διακοπές, και χώρο να κάνουμε στη βιβλιοθήκη για τα πολυάριθμα games του φθινοπώρου και του χειμώνα. Πώς αλλιώς να το θέσουμε, όταν... "μιλάει από μόνο του";

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ