PS Vita, αναβάθμιση λογισμικού

Υπ' αριθμόν 2.10, με προσθήκες και βελτιώσεις

Η Sony συνεχίζει να εξελίσσει το φορητό της σύστημα ηλεκτρονικής διασκέδασης, το PlayStation Vita, προσθέτοντας νέες λειτουργίες και δυνατότητες τακτικά. Μετά από την αναβάθμιση υπ' αριθμόν 2.00, που έφερε στο προσκήνιο σειρά βελτιώσεων, η υπ' αριθμόν 2.10 που η ιαπωνική εταιρεία διέθεσε σήμερα κάνει επίσης έναν αριθμό από προσθήκες. Δεν υπάρχει κάποιο συνταρακτικό καινούργιο χαρακτηριστικό, οι αλλαγές ωστόσο είναι ουκ ολίγες και όλες θετικές.

Ένα αίτημα των κατόχων PS Vita, ειδικά αυτών που έχουν αγοράσει πολλά games κι έχουν εγκαταστήσει πολλές εφαρμογές σε αυτό, ήταν η παροχής της δυνατότητας να ομαδοποιήσουν τα σχετικά εικονίδια - να τα εντάξουν σε "φακέλους" δηλαδή, όπως κάνουμε στα smartphones - ώστε αυτά να μην καταλαμβάνουν πολλαπλές οθόνες. Αυτή η δυνατότητα είναι πλέον διαθέσιμη, με περιθώριο μάλιστα άφθονο για τη διαχείριση apps και games στο μέλλον. Εφικτή είναι επίσης η αναπαραγωγή video μέσα στον Web browser του Vita, κάτι που γινόταν μόνο μέσω του app για το YouTube μέχρι σήμερα (δεν υποστηρίζονται όλες οι μορφές video όμως), όπως και η αποστολή μηνυμάτων σε πολλαπλούς παραλήπτες ταυτόχρονα μέσω της εφαρμογής Group Messagging.

Δυνατότητες και λειτουργίες έχουν προστεθεί και σε άλλες εφαρμογές του PS Vita, από αυτήν της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας μέχρι αυτήν της θέασης φωτογραφιών και της αναπαραγωγής ήχου. Οι συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus, τέλος, θα είναι σε θέση να αποθηκεύουν με ασφάλεια την πρόοδό τους στα games του PS Vita και με Δικτυακή σύνδεση μέσω κινητής τηλεφωνίας και όχι μόνο μέσω Wi-Fi.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ