PS Plus Ιουλίου 2018: παραγωγές ΑΑΑ για PS4

Καλοδιαλεγμένα δωρεάν games για τους συνδρομητές της υπηρεσίας της Sony, συμφέρουσα έκπτωση για λίγες ημέρες

Η υπηρεσία PlayStation Plus της Sony είναι αλήθεια πως προσελκύει κατά κύριο λόγο το ενδιαφέρον των κατόχων PS4 λόγω της δυνατότητας που τούς προσφέρει να συμμετέχουν σε Δικτυακές αναμετρήσεις (λειτουργίες online multiplayer), όμως τα 2 ή 3 δωρεάν games που τούς προσφέρει κάθε μήνα δεν παύει να είναι ευπρόσδεκτο bonus. Για τον Ιούλιο που πλησιάζει, ωστόσο, τα τρία games που προσφέρονται αξίζουν ιδιαίτερης αναφοράς - πόσω μάλλον δε και επειδή συνοδεύονται από ειδική έκπτωση στην ίδια την υπηρεσία!

Ο λόγος για την μείωση κατά 25% του αντιτίμου που αντιστοιχεί στην τρίμηνη συνδρομή στο PS Plus: αυτή κάτω από κανονικές συνθήκες κοστίζει €24.99, στο πλαίσιο της συγκεκριμένης προώθησης όμως μόνο €18.49. Αποκτώντας την κανείς μπορεί να απολαύσει όλες τις Δικτυακές επιλογές παιχνιδιού στους τίτλους του PS4 σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και του Σεπτεμβρίου, πριν έλθει η ώρα για... επιστροφή στα θρανία δηλαδή!

Ως πρόσθετο κίνητρο, άλλωστε, για να αποκτήσουν ακόμη πιο πολλοί κάτοχοι PS4 πρόσβαση στα προνόμια του PS Plus η Sony προβάλλει την δωρεάν προσφορά τριών ποιοτικών games γι' αυτό στις αρχές του Ιουλίου. Πρόκειται για το Heavy Rain (την προηγούμενη παραγωγή της Quantic Dream πριν από το πρόσφατο Detroit του Μαΐου), για το Call of Duty Black Ops III (που δόθηκε ως bonus από την Sony στο πλαίσιο της Ε3 2018 και παραμένει διαθέσιμο χωρίς κόστος έως τις 11/7), αλλά και για το Absolver, ένα πολύ ενδιαφέρον Δικτυακό action RPG/fighting, με έξοχο τεχνικό τομέα, που προσφέρει την διαμόρφωση και εκαπίδευση ενός χαρακτήρα σε διάφορες πολεμικές τέχνες ώστε να ανμτιμετωπίζει τους χαρακτήρες άλλων παικτών online ή να συνεργάζεται μαζί τους απέναντι σε άλλους ισχυρότερους.

Η συγκεκριμένη προσφορά της Sony για την έκπτωση της τριμηνιαίας συνδρομής PlayStation Plus ισχύει μόνο για τις επόμενες δέκα ημέρες, μέχρι και την 8/7 δηλαδή, οπότε όσοι και όσες για κάποιο λόγο δεν έχουν ήδη τέτοια ή θέλουν να επιμηκύνουν την υπάρχουσα φθηνότερα, μάλλον δεν θα πρέπει να το... σκεφτούν και πάρα πολύ!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ