PS Plus: αγοράζεις 12, παίρνεις 3 δωρεάν

Μήνες συνδρομής, συγκεκριμένα - και με τόσα games δώρο, ακόμη καλύτερα!

Έχουμε κάνει και στο παρελθόν αναφορά στα πλεονεκτήματα που προσφέρει το PlayStation Plus, η συνδρομητική υπηρεσία της Sony για το PlayStation3 και το PlayStation Vita - από τις extra παροχές και λειτουργίες, μέχρι τα χρήματα που εξοικονομεί κανείς λαμβάνοντας τα 65 δωρεάν games το χρόνο και για τα δύο συστήματα. Η ιαπωνική εταιρεία είχε "τρέξει" μία προσφορά μέσα στην εορταστική περίοδο, προσφέροντας την ετήσια συνδρομή στο PS Plus με 25% έκπτωση (κοινώς αντί μόλις €39.99!), την οποία... όποιος πρόλαβε, πρόλαβε. Ε, αυτές τις ημέρες "τρέχει" μία νέα προσφορά, που επίσης αξίζει προσοχής - ειδικά αν τη θέσει κανείς σε... γενικότερο πλαίσιο, όπως αυτό διαμορφώνεται τον επόμενο καιρό.

Η Sony από τις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας έως και τις 4 Μαρτίου, προσφέρει δωρεάν 3 επιπλέον μήνες παροχών και δωρεάν games σε όλους τους κατόχους PS3 ή PS Vita που θα εγγραφούν σε συνδρομή 12 μηνών. Παράλληλα, μειώνει την τιμή της συνδρομής τριών μηνών σε μόλις €9.99, από τα €14.99 που κοστίζει κανονικά, ώστε οποιοσδήποτε κάτοχος PS3 ή και PS Vita να δοκιμάσει (αν για τον οποιονδήποτε λόγο δεν έχει βεβαιωθεί για την αξία της υπηρεσίας) τα πλεονεκτήματα του PS Plus με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Οι δύο ανακοινώσεις έρχονται μετά από την αποκάλυψη των games που οι συνδρομητές του PS Plus θα λάβουν δωρεάν για το PS3 και το PS Vita το Φεβρουάριο. Για το πρώτο ο τίτλος-σταρ δεν είναι άλλος από το Sleeping Dogs (!), το πρόσφατο και πάρα πολύ καλό action adventure της Square Enix, συνοδευόμενος από το Quantum Conundrum (από την δημιουργό που εμπνεύστηκε το θρυλικό Portal της Valve) και το F1 Race Stars των CodeMasters. Οι κάτοχοι του PS Vita "έχουν να λαβαίνουν" τον προσωπικό αγαπημένο μας τίτλο του συστήματος μέχρι σήμερα, το απίθανο Wipeout 2048, καθώς και το εξίσου ποιοτικό κι εθιστικό Lumines Electronic Symphony της Ubisoft. Με τη Sony, δε, να ετοιμάζεται για μια πολύ "δυνατή" χρονιά σε νέα games, αναμένουμε ότι το PS Plus θα φιλοξενήσει μέσα σε αυτό το χρονικό πλαίσιο αν όχι όλους, σίγουρα τους καλύτερους από τους κορυφαίους τίτλους του τρίτου και τέταρτου τριμήνου του 2012, και για τα δύο της συστήματα. 12+3=15 μήνες δωρεάν top games: ε, είναι να το σκέφτεσαι πολύ;

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ