Πρωτάθλημα GT Sport στο The Mall Athens

To πρώτο στην Ελλάδα, για δύο εβδομάδες, με πολλά και αξιόλογα δώρα

Το Gran Turismo Sport, το πρώτο - και πάρα πολύ καλό - μέλος της θρυλικής οικογένειας games αγώνων ταχύτητας που κυκλοφορεί για τα PS4/PS4 Pro, βρίσκεται εδώ και λίγες εβδομάδες διαθέσιμο στην αγορά... πράγμα που σημαίνει πως ουκ ολίγοι είναι πια οι Έλληνες gamers που είχαν την ευκαιρία να μάθουν τις αγωνιστικές του πίστες και να σημειώσουν αξιόλογους χρόνους με τ' αυτοκίνητά του. Αυτή είναι η ευκαιρία όσων μένουν στην Αθήνα να αποδείξουν τις δυνατότητές τους, λοιπόν - και να κερδίσουν παράλληλα μικρά και μεγάλα δώρα από την Sony και το PlayStation!

Η Sony Hellas διοργανώνει το πρώτο Gran Turismo Sport Tournament στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens από τις 16 έως και τις 30 Νοεμβρίου. Στον τρίτο του όροφο βρίσκονται τα ειδικά αγωνιστικά pods του GT Sport, όπου κάθε φίλος του PlayStation μπορεί να διαγωνιστεί, αλλά και να δοκιμάσει τον τίτλο σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας μέσω του περιφερειακού PlayStation VR.

Για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα του GT Sport όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα διαγωνιστούν στην επιλογή παιχνιδιού Time Trial, σε συγκεκριμένη πίστα και με συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Στο τέλος κάθε ημέρας της όλης διοργάνωσης οι παίκτες που σημειώνουν τους καλύτερους χρόνους θα κερδίζουν χωρίς κλήρωση δώρα Gran Turismo όπως αντίτυπα του τίτλου, συλλεκτικά μπλουζάκια, καπέλα, πορτοφόλια και πολλά άλλα.

Οι χρόνοι και οι επιδόσεις των κορυφαίων οδηγών του πρωταθλήματος οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή θα εμφανίζονται στις οθόνες που βρίσκονται στο χώρο, καθώς επίσης και στην επίσημη σελίδα του Sony PlayStation Greece στο Facebook με το hashtag #TopScorers, έτσι ώστε όλοι οι συμμετέχοντες να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή την κατάταξή τους.

Όλοι οι συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα, άλλωστε, θα συμπεριληφθούν σε μια μεγάλη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωσή του - από αυτήν θα προκύψουν τέσσερις μεγάλοι νικητές, οι οποίοι με δεύτερη κλήρωση θα μοιραστούν μία συλλεκτική έκδοση PS4 (20th Anniversary Edition), ένα PS VR GT Sport Edition, ένα αντίτυπο GT Sport Collector’s Edition και ένα ένα συλλεκτικό DualShock4 GT Sport. To πρωτάθλημα έχει ήδη ξεκινήσει: όσοι... οδηγοί-πιλότοι, προσέλθετε!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ