PlayStastion Store: εκπτώσεις... όλων των ειδών

Για συνδρομητές PS Plus και μη, αξιοπρόσεκτες σε ύψος και γκάμα - λεπτομέρειες

H εορταστική περίοδος στα τέλη κάθε χρονιάς επιφυλάσσει εκπτώσεις για όλους στην αγορά των video games ούτως ή άλλως - όμως, με την έλευση των ηλεκτρονικών καταστημάτων που φέρνουν οποιονδήποτε τίτλο στον σκληρό δίσκο συστημάτων ψυχαγωγίας ή PC απευθείας, είναι πλέον εφικτά και... ειδικά είδη εκπτώσεων που δεν χρειάζονται τον "παραδοσιακό" τρόπο ενεργοποίησης ή προώθησης. Τέτοιες εκπτώσεις προσφέρει η Sony αυτές τις ημέρες στους κατόχους PS4/PS4 Pro μέσα από το PlayStation Store και ορισμένες από αυτές σαφώς αξίζουν αναφοράς - αν μη τί άλλο επειδή δεν θα διαρκέσουν για πάντα!

Πρώτα απ' όλα υπάρχει η καθιερωμένη ενέργεια "12 Deals of Christmas", η οποία προσφέρει κάθε δύο ημέρες μέχρι τα Χριστούγεννα μεγάλη έκπτωση σε έναν συγκεκριμένο τίτλο για PS4. Αυτή ξεκινά από σήμερα με το Crash Bandicoot N Sane Trilogy.

Σήμερα όμως ξεκινά και η ενέργεια "Two for €30", η οποία προσφέρει... ό,τι ακριβώς περιγράφει: δύο games για PS4 αντί του παραπάνω ποσού. Το ενδιαφέρον εδώ, φυσικά, είναι πως η προσφορά δεν γίνεται σε indie, ούτως ή άλλως προσιτές παραγωγές, αλλά σε AAA games τόσο της ίδιας της Sony - Wipeout Omega Collection, The Last of Us Remastered, The Last Guardian, Gravity Rush 2 κ.α. - όσο και άλλων εταιρειών, όπως τα Fallout 4, Prey, Far Cry Primal, King of Fighters IV κ.α. Έτσι με το κόστος ενός νέου τίτλου για PS4 (€59.99) μπορεί να αποκτήσει κανείς 4 games "πρώτης γραμμής" κι αδιαμφισβήτητης αξίας. Η πλήρης λίστα των games που υπάγονται σε αυτήν την προσφορά βρίσκεται σε αυτήν την σελίδα του PS Store.

Συν τοις άλλοις οι συνδρομητές στην υπηρεσία PlayStation Plus μπορούν έως τις 22/12 να εκμεταλλευτούν μία προσφορά της Sony γι' αυτούς συγκεκριμένα: πολύ μεγάλες εκπτώσεις (έως και 80%) σε παραγωγές καταλόγου του PS4 από προηγούμενες χρονιές. Ανάμεσά τους κρύβονται και πολλά αληθινά "κρυφά διαμάντια" - όπως τα αγαπημένα Resogun, Sound Shapes, Entwined, Psychonauts, Strider κ.α. - τα οποία με αυτού του επιπέδου τις εκπτώσεις κοστίζουν... λιγότερο από €5, χωρίς αυτό να σημαίνει πως λείπουν νέες παραγωγές με επίσης γενναία έκπτωση, όπως οι Elite Dangerous, Dead by Daylight και Syberia 3. Ποτέ άλλοτε δεν ήταν φθηνότερο να "χτίσει" κανείς μία ποιοτική βιβλιοθήκη τίτλων για PS4 απ' ότι στις φετινές γιορτές - είναι να το... πολυσκέφτεσαι;

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ