O Geralt των Witcher στο Soul Calibur VI

Ως "φιλοξενούμενος" μαχητής με τα όπλα, τα μαγικά και τον δικό του χώρο μάχης

Όπου... "υπάρχει καπνός" στο Web είναι πολύ πιθανό όντως να "υπάρχει και φωτιά", τελικά, καθώς οι διαρροές που βρίσκουν τον δρόμο τους στα sites είναι συχνότατα βάσιμες - και ακριβώς μία τέτοια επιβεβαιώνεται σήμερα από την Bandai-Namco: ο Geralt της Rivia, ο πασίγνωστος και δημοφιλέστατος πρωταγωνιστής της σειράς τίτλων The Witcher, θα συμπεριλαμβάνεται ως "φιλοξενούμενος" (guest) μαχητής στο επερχόμενο Soul Calibur VI.

Η σειρά των Soul Calibur μόνο αδιάφορη δεν είναι στην φιλοξενία χαρακτήρων από άλλα games, φυσικά. Το SCII είχε φιλοξενήσει τους Link (Gamecube), Spawn (Xbox) και Heihachi (PS2) από τα Zelda, comics και Tekken αντίστοιχα. Το SCIII δεν φιλοξένησε κάποιον συγκεκριμένο, στο SCIV όμως είχαν συμπεριληφθεί οι Yoda, Darth Vader και Starkiller από τα Star Wars, ενώ στο SCV είχε συμπεριληφθεί ο Ezio από την σειρά των Assassin's Creed.

To στυλ μάχης του Geralt - όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς και από το σχετικό trailer - έχει μεταφερθεί προσεκτικά κι επιτυχημένα στο Soul Calibur VI, επιτρέποντάς του να αξιοποιεί τόσο το σπαθί του, όσο και μαγικά ξόρκια σε μεμονωμένες, συνδυασμένες ή ειδικές κινήσεις. Ένα από τα πεδία μάχης του SCVI, δε, βρίσκεται έξω από τα τείχη του Kaer Morhen, του παλιού κάστρου "σχολής" των Witchers στους οποίους ανήκει και ο Geralt.

Για να ανακοινωθεί ο Geralt σε αυτό το σημείο της ανάπτυξης του SCIV (ο τίτλος δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν από τον Σεπτέμβριο στην αγορά) είναι πιθανό να μην είναι ο μόνος "φιλοξενούμενος" μαχητής που θα εμφανιστεί στο καινούργιο αυτό κεφάλαιο της σειράς. Αυτός θα είναι, άλλωστε, διαθέσιμος και στις τρεις εκδόσεις του τίτλου - για PS4/PS4 Pro, Xbox One S/X και PC - οπότε παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανακοινωθούν άλλοι "φιλοξενούμενοι" bonus μαχητές ειδικά για κάθε ένα από τα προαναφερθέντα φορμά, όπως είχε συμβεί στο Soul Calibur II. To μόνο βέβαιο είναι πως μετά την κυκλοφορία του τίτλου θα υπάρξουν και extra μαχητές για αγορά από τους παίκτες, όπως συμβαίνει στα Tekken 7 και Dragon Ball Fighter Z. Αλλά μέχρι τότε... έχουμε καιρό!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ