Ο Fassbender... δολοφόνος!

Σε πρωταγωνιστικό (και όχι μόνο) ρόλο στην ταινία της σειράς Assassin's Creed

Το γεγονός ότι τα video games και οι ταινίες δεν είχαν πάντοτε και την... καλύτερη σχέση ακριβώς, είναι κάτι που γνωρίζουν καλά τόσο οι θιασώτες του gaming, όσο και του σύγχρονου κινηματογράφου. Το πρωτογενές υλικό που προσφέρουν τα δημοφιλέστερα games, ωστόσο, έχει τραβήξει την προσοχή - και ελλείψει... φαντασίας από μέρους του βέβαια! - του Hollywood ουκ ολίγες φορές τα τελευταία χρόνια. Η Ubisoft το γνωρίζει, έχει αποφασίσει όμως να προχωρήσει στη δημιουργία ταινίας βασισμένης στην πιο πολύτιμη σειρά τίτλων της, τα Assassin's Creed, χωρίς τη συνεργασία κάποιου μεγάλου studio, αλλά μόνη της. Χρειάζεται, ωστόσο, έναν star που θα αναδείξει στα μάτια του ευρύτερου κοινού αυτή της την προσπάθεια. Και φαίνεται πως το βρήκε... σε αυτό του Michael Fassbender!

O Γερμανός ηθοποιός είναι, ομολογουμένως, ένα από τα πλέον αξιόλογα, ανερχόμενα πρόσωπα της κινηματογραφικής βιομηχανίας τα τελευταία χρόνια, έχοντας πρωταγωνιστικούς ή πολύ σημαντικούς ρόλους σε ευρεία γκάμα ταινιών όπως οι Prometheus, Shame, A Dangerous Method, X-Men First Class και Inglourious Basterds. O Fassbender όχι μόνο θα αναλάβει το ρόλο του πρωταγωνιστικού χαρακτήρα στην πρώτη ταινία Assassin's Creed (υποθέτουμε του Altair... χωρίς να είναι βέβαιο ωστόσο), αλλά θα συμμετάσχει δημιουργικά και ως συμπαραγωγός.

Ομολογούμε πως... ιδέα δεν έχουμε για την πρότερη επαφή του Fassbender με τη σειρά των Assassin's Creed, ώστε να εκτιμήσουμε αν και κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει τη Ubisoft στην επιτυχή μεταφορά της σειράς στη μεγάλη οθόνη (ακόμη θυμόμαστε με απογοήτευση την αντίστοιχη ταινία με θέμα το Prince of Persia Sands of Time). Είναι όμως γεγονός ότι ο συγκεκριμένος ηθοποιός ταιριάζει πάρα πολύ στο "προφίλ" πρωταγωνιστή ταινιών δράσης και στο ψυχρό, αποφασιστικό στυλ του επαγγελματία δολοφόνου των Assassin's Creed συγκεκριμένα. Πιθανότερη εταιρεία διανομής για την κινηματογραφική εκδοχή της σειράς παραμένει η Sony Pictures και... ελπίζουμε για το καλύτερο!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ