nVidia: υπηρεσία δημοσίευσης... στιγμιοτύπων από PC games

Τεχνολογικά εξελιγμένων βέβαια, μέσω του δωρεάν λογισμικού της για κάρτες γραφικών GeForce

Τα video games ως μορφή ψυχαγωγίας - και τέχνης από μερικές απόψεις - έχουν εξελιχθεί σε απίθανο βαθμό την τελευταία πενταετία όσον αφορά στα γραφικά τους, η αλήθεια ωστόσο είναι πως πέρα από ορισμένες μεμονωμένες προσπάθειες - όπως το περίφημο DeadEndThrills - η βιομηχανία της ηλεκτρονικής διασκέδασης δεν έχει κάνει αρκετά πράγματα για ν' αναδείξει το γεγονός. Η nVidia, της οποίας οι κάρτες γραφικών βρίσκονται μέσα στους περισσότερους Η/Υ που προορίζονται για χρήση σε PC games, αναλαμβάνει τουλάχιστον το... ποσοστό ευθύνης που τής αναλογεί ξεκινώντας αυτές τις ημέρες την υπηρεσία φιλοξενίας "Shot with GeForce". Αυτή συγκεντρώνει και εκθέτει στιγμιότυπα που έχουν συλλάβει οι ίδιοι οι παίκτες μέσα από δημοφιλή PC games.

Φυσικά επειδή βρισκόμαστε στο 2018 και όχι στο 2008, τα στιγμιότυπα αυτά η nVidia θέλει οι PC gamers να τα συλλαμβάνουν όχι με... Print Screen, αλλά με την λειτουργία Ansel του λογισμικού GeForce Experience που προσφέρει δωρεάν. Αυτή η λειτουργία "Photo Capture" επιτρέπει την σύλληψη φωτογραφιών μέσα από σύγχρονα συμβατά PC games (άνω των 40) με τρόπο εξελιγμένο, προσφέροντας εντυπωσιακές δυνατότητες: αναλύσεις πολύ υψηλές (μέχρι και άνω των... 60.000x30.000 pixel), σύλληψη "φωτοσφαιρικών" φωτογραφιών (3D και virtual reality "μέσα στις οποίες" μπορεί να βρεθεί κανείς με τον απαραίτητο εξοπλισμό), τοποθέτηση της κάμερας οπουδήποτε μέσα στον χώρο, εφαρμογή φίλτρων, πλήρη φωτογραφικά ρυθμιστικά κ.α. Δεν υποστηρίζουν όλοι οι τίτλοι όλες τις λειτουργίες, όμως σημειώνεται πρόοδος με κάθε νέα έκδοση driver για τις κάρτες GeForce.

Στην... προθήκη του Shot with GeForce βρίσκονται ήδη στιγμιότυπα από games όπως τα For Honor, Hellblade, The Witcher 3, Shadow of War, WatchDogs 2, Dishonored και Mass Effect: Andromeda, μερικά εκ των οποίων είναι όντως πολύ όμορφα. Η nVidia προωθεί την νέα της υπηρεσία αυτόν τον καιρό με διαγωνισμό βασισμένο στο Star Wars: Battlefront II, οπότε όσοι κάτοχοι καρτών γραφικών της με... φωτογραφική ματιά, προσέλθετε!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ