Νέος μήνας, νέα αυτοκίνητα

Για το Forza MotorSport 4, επιλεγμένα... ένα προς ένα!

Συνεχίζοντας να "δίνει το καλό παράδειγμα" (με κυριολεκτικό και ουσιαστικό τρόπο όμως) όσον αφορά στην παροχή extra περιεχομένου για video games, η Microsoft διέθεσε πριν από λίγες ημέρες ακόμη περισσότερο πρόσθετο υλικό για το Forza MotorSport 4. Πρόκειται για το July Pack - ναι, από πέρυσι το Νοέμβριο ήταν πρακτικά μηνιαία η προσφορά νέου περιεχομένου - το οποίο αυτή τη φορά επικεντρώνεται αποκλειστικά στα οχήματα. Αυτά είναι μεν μόλις 10, είναι όμως αληθινά καλοδιαλεγμένα και ανάμεσά τους συγκαταλέγονται μερικά από τα εντυπωσιακότερα, ταχύτερα αυτοκίνητα στον πλανήτη.

Με την παρένθεση να περιγράφει το έτος διάθεσης, τα οχήματα του July Pack είναι τα Hudson Hornet (1952), Jaguar XK120 (1954), Lotus Eleven (1956), AMC Gremlin X (1973), RUF CTR2 (1995), Aston Martin V8 Vantage V600 (1998), McLaren 59 GT MP4-12C GT3 (2011), Spyker C8 Aileron (2012), Ascari KZ1R (2012) και Mercedes-Benz SLK55 AMG (2012). Οι θιασώτες των 4 τροχών θα διακρίνουν όχι μόνο την ποικιλία που χαρακτηρίζει τη 10άδα συνολικά, αλλά και τη σπανιότητα συγκεκριμένων μοντέλων (τα Ascari και Hudson Hornet δεν τα έχουμε συναντήσει σε άλλο racing game μέχρι στιγμής). Η οδηγική συμπεριφορά, δε, των σύγχρονων supercars όπως της MacLaren και της SLK55 είναι απολαυστικό να διαπιστώνει κανείς πόσο διαφορετική είναι σε σχέση με all-time classics όπως τις Lotus Eleven και Jaguar XK120, τετράτροχων που "έχουν γράψει ιστορία" τόσο στην αυτοκίνηση, όσο και στο... σινεμά!

Το July Pack για το Forza MotorSport 4 είναι το πρώτο που διατίθεται αυτόνομα, ακόμη και για τους κατόχους Xbox 360 που είχαν προπληρώσει το Season Pass με όλο το περιεχόμενο DLC από πέρυσι το χειμώνα μέχρι σήμερα. Κοστίζει, λοιπόν, για όλους 560 MS points μέσω Xbox Live - το AMC Gremlin X, πάντως, διατίθεται και δωρεάν ως "μικρή γεύση" του July Pack συνολικά. Όσοι πιστοί των αυτοκινήτων με επιδόσεις και στυλ, ε, ξέρετε τί να κάνετε!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ