Νέα κλήρωση: Dragon Age II

Κερδίστε 5 αντίτυπα για PS3 και 5 ακόμη για Xbox 360

Η εορταστική περίοδος του Πάσχα είναι πια... προ των πυλών και το Αθηνόραμα Digital την υποδέχεται με νέο κύκλο κληρώσεων. Ξεκινά, δε, με ένα από το καλύτερο role playing game που έχει κυκλοφορήσει από την αρχή του χρόνου: το Dragon Age II της Bioware, μιας εταιρείας με αληθινά ιστορική παρουσία στη συγκεκριμένη κατηγορία. Το Dragon Age II έχει ήδη αποσπάσει εξαιρετικά σχόλια από τον ειδικό Τύπο, παραδοσιακό και Δικτυακό (σκορ 82 στο Metacritic.com), όχι μόνο για τον πολύ καλό τεχνικό τομέα, αλλά και για το προσεγμένο gameplay του. Αξίζει, σαφέστατα, της προσοχής και της προτίμησης όλων των gamers που αγαπούν τα RPG, είτε τυγχάνουν κάτοχοι PS3/Xbox 360, είτε κάτοχοι PC.

Αυτόν τον τίτλο δίνει την ευκαιρία η Electronic Arts Greece σε 10 φίλους ή φίλες του Αθηνόραμα Digital να κερδίσουν, μέσα από την παρούσα κλήρωση. Πέντε αντίτυπα του Dragon Age II για PlayStation3 και πέντε ακόμη για Xbox 360 περιμένουν ισάριθμους τυχερούς, για πολλές πολλές ώρες συναρπαστικής διασκέδασης!

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην παρούσα κλήρωση είναι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη θα διαρκέσει έως την Κυριακή 1/5 και οι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν τη Δευτέρα 2/5. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ