Νέα κλήρωση: BulletStorm

Κερδίστε 5 αντίτυπα για PS3 και 5 για Xbox 360

Η εορταστική περίοδος του Πάσχα είναι πια... προ των πυλών και το Αθηνόραμα Digital την υποδέχεται με νέο κύκλο κληρώσεων. Ξεκινά, δε, με ένα από τα καλύτερα action games που έχουν κυκλοφορήσει από την αρχή του χρόνου: το BulletStorm της Electronic Arts, ένα shoot' em up που φέρει την υπογραφή της Epic και επικεντρώνεται στην έντονη δράση, αξιοποιώντας ωστόσο την ακριβή σκόπευση και τον επιδέξιο χειρισμό. Το BulletStorm έχει ήδη αποσπάσει εξαιρετικά σχόλια από τον ειδικό Τύπο, παραδοσιακό και Δικτυακό (σκορ 84 στο Metacritic.com), όχι μόνο για τον πολύ καλό τεχνικό τομέα του, αλλά και για το διαφορετικό gameplay που το χαρακτηρίζει σε σχέση με τα FPS των τελευταίων ετών. Αξίζει, σαφέστατα, της προσοχής και της προτίμησης όλων των gamers που αγαπούν τη συγκεκριμένη κατηγορία, είτε τυγχάνουν κάτοχοι PS3/Xbox 360, είτε κάτοχοι PC.

Αυτόν τον τίτλο δίνει την ευκαιρία η Electronic Arts Greece σε 10 φίλους ή φίλες του Αθηνόραμα Digital να κερδίσουν, μέσα από την παρούσα κλήρωση. Πέντε αντίτυπα του BulletStorm για PlayStation3 και πέντε ακόμη για Xbox 360 περιμένουν ισάριθμους τυχερούς, για πολλές πολλές ώρες... ξέφρενης δράσης!

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην παρούσα κλήρωση είναι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη θα διαρκέσει έως την Κυριακή 1/5 και οι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν τη Δευτέρα 2/5. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ