Νέα κλήρωση: 28/2/2011

Κερδίστε 10 αντίτυπα Dead Space 2 για PS3/Xbox 360

Η άνοιξη έχει - ημερολογιακά! - ξεκινήσει και το Αθηνόραμα Digital ετοιμάζεται να την υποδεχθεί με νέο κύκλο κληρώσεων. Τον εγκαινιάζει, δε, ένα από τα καλύτερα games που έχουν βρει το δρόμο τους στα ράφια των καταστημάτων από την αρχή του χρόνου: το Dead Space 2 της Electronic Arts, τη συνέχεια του διαστημικού survival thriller που είχε εκπλήξει τους πάντες το 2008. Το νέο Dead Space έχει ήδη αποσπάσει εξαιρετικά σχόλια από τον ειδικό Τύπο, παραδοσιακό και Δικτυακό (σκορ 90 στο Metacritic.com), έχοντας να επιδείξει εξαιρετικό τεχνικό τομέα και προσεγμένο gameplay. Είναι, πιθανότατα, ο καλύτερος εκπρόσωπος του είδους εδώ και πολύ καιρό, άξιος της προσοχής και της προτίμησης πάρα πολλών gamers.

Αυτόν τον τίτλο δίνει την ευκαιρία η Electronic Arts Greece σε 10 φίλους ή φίλες του Αθηνόραμα Digital να κερδίσουν, μέσα από την παρούσα κλήρωση. Πέντε αντίτυπα του Dead Space 2 για PlayStation3 και πέντε ακόμη για Xbox 360 περιμένουν ισάριθμους τυχερούς, για πολλές πολλές ώρες... τρομακτικής διασκέδασης!

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην παρούσα κλήρωση είναι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη θα διαρκέσει έως την Κυριακή 13/3 και οι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν τη Δευτέρα 14/3. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ