Νέα κλήρωση: 15/12/2010

Κερδίστε 3 PSPgo, προσφορά της Sony Hellas!

Το όλο... νόημα με τα φορητά συστήματα ηλεκτρονικής διασκέδασης, όπως το PlayStation Portable, εντοπίζεται φυσικά στο γεγονός ότι μπορούν ν' αξιοποιηθούν οπουδήποτε κι οποτεδήποτε - καλοκαίρι, χειμώνα, σε διακοπές, σε ταξίδια, τα Σαββατοκύριακα κλπ. - με πρακτικά τον ίδιο τρόπο. Αρκεί να υπάρχει χρόνος διαθέσιμος, όπως αυτός που βρίσκεται περισσότερος απ' όσο συνήθως κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Ε, αυτά τα Χριστούγεννα, 3 φίλοι ή φίλες του Αθηνόραμα Digital θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν πολλές από αυτές τις ώρες διασκεδαστικά, με το δικό τους PSPgo!

Αυτό ακριβώς το δώρο μπορούν να κερδίσουν όσοι και όσες συμμετάσχουν στην παρούσα κλήρωση της Sony Hellas: 3 PSPgo για ισάριθμους νικητές ή νικήτριες. Αξίζει να σημειωθεί, δε, ότι οι νέοι/νέες κάτοχοι που θα προκύψουν από τη σχετική κλήρωση θα είναι σε θέση να αξιοποιήσουν και την προσφορά της Sony για 10 δωρεάν games. Όχι 10 οποιαδήποτε games, μάλιστα, αλλά ΑΑΑ τίτλους, όπως το διάσημο Gran Turismo, το εξαιρετικό LittleBigPlanet, το μοναδικό Wipeout Pure και το θρυλικό Grand Theft Auto Vice City Stories. Άξια αναφοράς στη δεκάδα, άλλωστε, είναι και τα Assassin's Creed Bloodlines, MotorStorm Arctic Edge και Need for Speed Shift. Πολλές ώρες ποιοτικού gameplay, με τίτλους που οι νικητές ή νικήτριες της κλήρωσης θα μπορούν να έχουν πάντα μαζί τους, αφού χωρούν άνετα στα 16 GB αποθηκευτικού χώρου που προσφέρει το PSPgo.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην παρούσα κλήρωση είναι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα 20/12 και ο νικητής ή νικήτρια θ' ανακοινωθεί την Τρίτη 21/12. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ