Να και η νέα φωνή της Lara Croft

Η Camilla Luddington ερμηνεύει τη διάσημη femme fatale των video games

Το καινούργιο Tomb Raider, που η εκδότρια εταιρεία της Square Enix και η δημιουργός εταιρεία της, η Crystal Dynamics, χειρίζονται ως πρακτική "επανεκκίνηση" της διάσημης σειράς, αναμένεται από πάρα πολλούς gamers με ανυπομονησία - και η επίδειξή του στην πρόσφατη Ε3 2012 έχει αναπτερώσει τις ελπίδες μας για μία παραγωγή αληθινά ΑΑΑ επιπέδου. Στο πλαίσιο αυτό, και αποδεικνύοντας ότι καταλαβαίνει πόση σημασία έχει η πειστική απόδοση των διαλόγων στα σύγχρονα video games, η Crystal Dynamics ανακοίνωσε χθες την εικονική... φωνή της νεαρής (στο συγκεκριμένο τίτλο) Lara Croft. "Φωνή" που δεν θα μπορούσε, φυσικά, παρά να είναι... επίσης διάσημη!

Πρόκειται για τη Βρετανίδα ηθοποιό Camilla Luddington, η οποία έχει κάνει την εμφάνισή της κυρίως σε τηλεοπτικές σειρές αμερικανικών καναλιών. Υποδύεται την Claudette στον παρόντα κύκλο του δημοφιλούς True Blood και τη Lizzie στη σειρά Californication, ενώ στο παρελθόν έχει συμμετάσχει στα CSI και Days of Our Lives σε μικρότερους ρόλους. Για το νέο Tomb Raider συγκεκριμένα, ωστόσο, επιλέχθηκε τόσο για την αμιγώς βρετανική της προφορά, όσο και τη "νεαρή" χροιά της φωνής της, απαραίτητη στην απόδοση της μόλις 20χρονης Lara Croft του νέου τίτλου. Ελπίζουμε να... ουρλιάζει πειστικά, επίσης, γιατί - κρίνοντας από το demo της Ε3 2012 - την εικονική πρωταγωνίστρια του επερχόμενου Tomb Raider περιμένει τρόμος, κακουχίες και... μεγάλη ταλαιπωρία γενικώς!

Το νέο Tomb Raider - όπως είχε ανακοινώσει πρόσφατα η Square Enix - δεν θα είναι τελικά διαθέσιμο κατά την εορταστική περίοδο και αναμένεται (εκτός απροόπτου) στο τέλος Μαρτίου. Είναι πρακτικά βέβαιο ότι έως τότε θ' αναφερθούμε ξανά στη δημιουργία της Crystal Dynamics, οπότε... υπομονή!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ