Με το Gears of War Judgment, δώρο το αρχικό

H πρώτη, σημαντικότατη επιτυχία της Epic, πολύ καλό bonus το Μάρτη

Είναι αλήθεια πως η Microsoft μάς είχε συνηθίσει σε εκείνη την περίοδο "στασιμότητας" μετά τα Χριστούγεννα, όσον αφορά σε νέα games δικά της (ή της άμεσα συνεργαζόμενης Epic) για το Xbox 360. Φέτος - και εν αναμονή της αποκάλυψης του επόμενου Xbox κάποια στιγμή μέχρι τον Ιούνιο - τα πράγματα είναι διαφορετικά: οι λάτρεις των τίτλων δράσης θα έχουν στη διάθεσή τους ένα τελευταίο κεφάλαιο της περίφημης σειράς των Gears of War για το δημοφιλές σύστημα ηλεκτρονικής διασκέδασης της Microsoft. Το συγκεκριμένο, μάλιστα, με... bonus!

Για τους παίκτες εκείνους που θα προπαραγγείλουν ή αγοράσουν την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του στα καταστήματα το Gears of War Judgement, η Microsoft και η Epic θα προσφέρουν στην εμπορική συσκευασία κι έναν κωδικό: με αυτόν οι καταναλωτές θα είναι σε θέση να λάβουν μέσω του Xbox Live και να εγκαταστήσουν στο Xbox 360 τους εντελώς δωρεάν το αρχικό Gears of War, τον τίτλο που (σύμφωνα με τη γνώμη πολλών) στήριξε σχεδόν από μόνο του το σύστημα της Microsoft στο πρώτο διάστημα εμφάνισής του στην αγορά το 2006. Το Gears of War είναι αληθινά "ιστορικός" τίτλος, καθώς επηρέασε όχι μόνο την online πλευρά πολλών άλλων action games τα επόμενα χρόνια, αλλά και τη διαμόρφωση του ίδιου του κοινού του Xbox 360 για πάρα πολύ καιρό. Με δεδομένο, σύμφωνα με την Epic, πως περισσότεροι από τους μισούς gamers που έπαιξαν το Gears of War 3 δεν είχαν ασχοληθεί με το αρχικό, το bonus είναι σαφώς ενδιαφέρον κι ευπρόσδεκτο στα μάτια πολλών "νεότερων" κατόχων του Xbox 360.

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης του bonus αυτού, η Epic διέθεσε και ένα νέο demo video με υλικό από τον τίτλο, όπου επιδεικνύονται πολλά από τα νέα στοιχεία του (οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital μπορούν να το παρακολουθήσουν εδώ). Όπως προαναφέραμε, ο δωρεάν κωδικός για το αρχικό Gears of War θα συμπεριληφθεί μόνο στην πρώτη "σειρά έκδοσης" της εμπορικής συσκευασίας του Gears of War Judgment, με άλλα λόγια αυτή που αναμένεται να εξαντληθεί σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα - εξ ου και η αναφορά για προπαραγγελίες και πωλήσεις "day one". Ο τίτλος κυκλοφορεί στις 22 Μαρτίου, αποκλειστικά για το Xbox 360 βέβαια, και αναμένουμε μ' ενδιαφέρον να ασχοληθούμε με αυτόν και να καταθέσουμε τη γνώμη μας για το "κύκνειο άσμα" της Epic... στο Xbox 360, τουλάχιστον. Μέχρι τότε, υπομονή!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ