Κύπελλο Ελλάδος PES 2015 στα καταστήματα Κωτσόβολος

Τα τουρνουά του "Pro" κορυφώνονται τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο - λεπτομέρειες

Είναι γνωστή η αγάπη που τρέφει το ελληνικό κοινό για το γνωστό... "Pro", τον τίτλο Pro Evolution Soccer της Konami δηλαδή, εξ ου και το αξιολογότατο επίπεδο των πρωταθλημάτων που διοργανώνονται γι' αυτό στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Η αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος έχει ξεκινήσει από το Δεκέμβριο και τη Θεσσαλονίκη μία σειρά από τουρνουά με αντικείμενο το Pro Evolution Soccer 2015 - και αυτά τα τουρνουά έχουν αρχίσει να συγκλίνουν προς την προκριματική τους φάση τους πλέον, με τους νικητές των επόμενων να διεκδικούν μία θέση στο μεγάλο τελικό πρωτάθλημα που θα αναδείξει τον "Κυπελλούχο Ελλάδος" στη νέα έκδοση του "Pro".

Τα οκτώ επόμενα τουρνουά θα διεξαχθούν στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα και το Ηράκλειο - το πρόγραμμα με τις σχετικές ημερομηνίες είναι το παρακάτω:

Σάββατο, 17/1: Κατάστημα Κωτσόβολος Αγ. Ιωάννη Ρέντη (Μπαλταζή 7) στην Αθήνα

Σάββατο 24/1: Κατάστημα Κωτσόβολος στην περιοχή Αεροδρομίου (δίπλα στο ΙΚΕΑ) στην Πυλαία Θεσσαλονίκης

Σάββατο 31/1: Κατάστημα Κωτσόβολος Νέας Σμύρνης (Λεωφ. Συγγρού 257-259) στην Αθήνα

Σάββατο 7/2: Κατάστημα Κωτσόβολος Περιβόλα Πατρών (Γλαύκου 9) στην Πάτρα

Σάββατο 14/2: Κατάστημα Κωτσόβολος Ηλιουπόλεως (Λεωφ. Βουλιαγμένης 519) στην Αθήνα

Σάββατο 21/2: Κατάστημα Κωτσόβολος Ηρακλείου (Λεωφ. Κνωσσού 123) στο Ηράκλειο Κρήτης και

Σάββατο 28/2: Κατάστημα Κωτσόβολος Αμπελοκήπων (Λεωφ. Κηφισίας 124) στην Αθήνα

Οι νικητές κάθε τουρνουά κερδίζουν δώρα από την αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος και, όπως προαναφέραμε, μία θέση συμμετοχής για τη διεκδίκηση του τίτλου του μεγάλου πρωταθλητή στο τελικό τουρνουά (η ημερομηνία και χώρος διεξαγωγής του τελευταίου θα ανακοινωθεί σύντομα). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των τουρνουά του Κωτσόβολος League Trophy PES 2015, αλλά και για δηλώσεις συμμετοχής σε αυτά, οι φίλοι του "Pro" μπορούν να επισκεφθούν τη σχετική επίσημη σελίδα. Υπενθυμίζουμε πως το επίπεδο του ανταγωνισμού είναι πολύ υψηλό και... ρωτάμε: "το' χεις;"

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ