Killzone 3 Week στο Αθηνόραμα Digital

Είναι εδώ - και όλα όσα θέλει να ξέρει κανείς, επίσης!

Κακά τα ψέματα: είναι τρεις ή τέσσερις, όχι περισσότεροι, οι τίτλοι που χαρακτηρίζουν κάθε δωδεκάμηνο την αγορά του video gaming. Το 2010 αποδείχθηκε μία εξαιρετική χρονιά, με πολλαπλά ΑΑΑ δείγματα τίτλων σε αρκετές κατηγορίες - το 2011, ωστόσο, ξεκινά αυτές τις μέρες το ίδιο δυναμικά με την πρώτη παραγωγή αυτού του βεληνεκούς. Και μάλιστα μία αποκλειστική σε συγκεκριμένο φορμά, το PlayStation3. Αναφερόμαστε στο Killzone 3, το τρίτο - οικιακό, γιατί υπάρχει και το εξαιρετικό Liberation του PSP - μέλος της σειράς shoot' em up πρώτου προσώπου της Guerilla, που θα βρίσκεται στα καταστήματα από τις 23 Φεβρουαρίου. Είμαστε ενθουσιασμένοι γι' αυτό; Ω, ναι.

Όλες τις ημέρες της επόμενης εβδομάδας, λοιπόν, το Αθηνόραμα Digital θα φιλοξενήσει κι από ένα άρθρο σχετικό με την κορυφαία αυτή παραγωγή του PlayStation3. Είδαμε τον τίτλο στην σχεδόν τελική του μορφή στην εκδήλωση PlayStation Experience της Sony στο Λονδίνο, τον έχουμε στην ολοκληρωμένη του έκδοση εδώ και 10 μέρες... και έως την άλλη Παρασκευή θα αναλύουμε καθημερινά και από μία πλευρά του. Θ' αναφερθούμε με λεπτομέρεια σε όλα: τα σημαντικά (όπως στις αλλαγές και τις προσθήκες του gameplay), τα εντυπωσιακά (όπως την εικόνα 3D), τα ενδιαφέροντα (όπως τον χειρισμό με το PlayStation Move) και τα συναρπαστικά (όπως τις επιλογές συμμετοχής πολλών παικτών τοπικά και online).

Την Παρασκευή θα δώσουμε την τελική μας βαθμολογία και άποψη για τον τίτλο της Guerilla, έχοντας καλύψει όλα όσα αξίζει να γνωρίζει κάθε κάτοχος ενός PlayStation3 για το νέο Killzone. Και όσα αξίζει να γνωρίζει όποιος σκέφτεται να αγοράσει PS3 για να παίξει αυτόν τον τίτλο, φυσικά!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ