Και Geralt, και Batman με nVidia GeForce

Μεγάλη προσφορά με δωρεάν κορυφαία νέα PC games για τις κάρτες γραφικών GTX 970 και GTX 980

Τις καλύτερες κάρτες γραφικών για PC - ή έστω τις καλύτερες σε κάπως λογικές τιμές... γιατί υπάρχουν και άλλες σε παράλογες! - οι καταναλωτές τις αγοράζουν για να παίζουν τους πλέον απαιτητικούς κι εντυπωσιακούς τίτλους, άνετα. Δεν υπάρχει, κοινώς, καλύτερο κίνητρο για την αγορά ισχυρών καρτών γραφικών από τα σύγχρονα PC games που τις αξιοποιούν. Τόσο η nVidia όσο και η AMD το γνωρίζουν και για το λόγο αυτό διοργανώνουν τακτικότατα προωθητικές ενέργειες για τις κάρτες γραφικών τους, οι οποίες συμπίπτουν με την κυκλοφορία "hot" τίτλων για PC. Από τις αρχές του χρόνου η nVidia είχε ούτως ή άλλως ενεργή μία προσφορά συνδεδεμένη με το ίσως σημαντικότερο action RPG του 2015, το Witcher 3 της CD Project. Ε, σήμερα επέκτεινε την προσφορά ώστε να περιλαμβάνει και τον σημαντικότερο τίτλο δράσης του καλοκαιριού: το Batman Arkham Knight!

Πράγματι, από σήμερα και μέχρις εξαντλήσεων των σχετικών αποθεμάτων, με συνεργαζόμενους κατασκευαστές και συνεργαζόμενα εμπορικά καταστήματα, η nVidia προσφέρει δωρεάν με κάρτες γραφικών που στηρίζονται στα GeForce GTX 970 και GTX 980 τόσο το Witcher 3, όσο και το νέο Batman. Το πρώτο κυκλοφορεί στις 19 Μαΐου και το δεύτερο στις 23 Ιουνίου, οι καταναλωτές ωστόσο που θα αγοράσουν κάρτες γραφικών με αυτά τα δύο chip θα είναι σε θέση να εξαργυρώσουν ένα κουπόνι και για τα δύο games. Στους συνεργαζόμενους κατασκευαστές περιλαμβάνονται - σύμφωνα με τα όσα είμαστε σε θέση να επαληθεύσουμε μέχρι στιγμής - οι EVGA, Asus, MSI και Gigabyte, ενώ στις εμπορικές αλυσίδες που θα υποστηρίξουν τις επόμενες ημέρες την προωθητική ενέργεια της nVidia περιλαμβάνονται τα E-Shop.gr, Πλαίσιο και M-Systems.

Οι τελευταίες εβδομάδες και οι επόμενες είναι αληθινά μερικές από τις γονιμότερες που έχει διανύσει η αγορά του PC gaming τα τελευταία χρόνια. Στα μέσα Απριλίου κυκλοφόρησε η έκδοση σε Η/Υ του θρυλικού Grand Theft Auto V, με άκρως εντυπωσιακό τεχνικό τομέα και extra επιλογές. Αυτές τις ημέρες κυκλοφορεί το Project Cars, ο από πολλές απόψεις σημαντικότερος τίτλος αγώνων ταχύτητας με αυτοκίνητα φέτος, επίσης πολύ υψηλού επιπέδου στην έκδοση για PC. Ακολουθεί το Witcher 3 μέσα στο Μάη, το Heroes of the Storm (με την υπογραφή της θρυλικής Blizzard), το F1 2015 (από την ιστορική CodeMasters) και το Batman Arkham Knight τον Ιούνιο. Με άλλα λόγια, η αγορά μιας ικανής κάρτας γραφικών για PC αυτόν τον καιρό - και εν όψει Windows 10 - έχει περισσότερο νόημα απ' ότι συνήθως.

Η αλήθεια είναι, βέβαια, πως "ακούγονται" στο Web όλο και περισσότεροι ψίθυροι όχι μόνο για την επόμενη κορυφαία κάρτα γραφικών της AMD, την Radeon R9 380, αλλά και για την GeForce GTX 980 Ti της ίδιας της nVidia - και οι δύο αναμένονται στο χρονικό πλαίσιο του επόμενου τριμήνου. Με τόσες ΑΑΑ παραγωγές όμως διαθέσιμες μέσα σε λίγες εβδομάδες (και τις τιμές πώλησης των επόμενων αυτών καρτών άγνωστες και σίγουρα υψηλότερες), ποιός μπορεί να περιμένει μέχρι τον Αύγουστο; Εμείς, όχι!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ