GT Sport: νέο υλικό όλων των ειδών - ναι, και VR

H Polyphony Digital συνεχίζει να εξελίσσει και να εμπλουτίζει τον τίτλο της - λεπτομέρειες

Πιστή στην υπόσχεση που είχε δώσει να αναβαθμίζει το GT Sport και να εμπλουτίζει τακτικά το περιεχόμενό του, η Polyphony Digital έκανε διαθέσιμη εδώ και λίγες ώρες στους κατόχους PS4/PS4 Pro την δεύτερη σχετική ενημέρωση για το 2018. Πέρα από τις μικροδιορθώσεις, ρυθμίσεις και θετικές αλλαγές που υλοποιεί σε διάφορα υπάρχοντα στοιχεία του νέου Gran Turismo, η ενημέρωση αυτή προσθέτει μία σειρά από νέα - κάποια από τα οποία θα χαροποιήσουν ιδιαίτερα όχι μόνο τους φίλους παλαιότερων GT, αλλά και της αγωνιστικής αυτοκίνησης γενικότερα, καθώς και τους... θιασώτες της εικονικής πραγματικότητας!

Όντως: παραδεχόμενη μία από τις αρχικές αδυναμίες του GT Sport, την υποστήριξη της προβολής αρκετού περιεχομένου του σε περιβάλλον VR, η Polyphony Digital προσθέτει μία σειρά από Time Trials που παίζονται "μέσα από" το αυτοκίνητο με την βοήθεια του PlayStation VR. Σε αυτά ο παίκτης δεν ανταγωνίζεται έναν αντίπαλο οδηγό, όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα, αλλά οδηγεί μόνος με μόνο αντίπαλο τον χρόνο. Η προσθήκη αυτής της νέας επιλογής VR αυτές τις μέρες κάθε άλλο παρά τυχαία βέβαια είναι, καθώς η Sony μόλις ανακοίνωσε και την μείωση τιμής του PlayStation VR, καθιστώντας το περισσότερο προσιτό από ποτέ στα δεκάδες εκατομμύρια κατόχων PS4 που δεν το έχουν αποκτήσει ακόμη.

Η νέα αυτή ενημέρωση του GT Sport προσθέτει ωστόσο και 13 νέα αυτοκίνητα στον τίτλο, μερικά από τα οποία είναι ιστορικής σημασίας και συλλεκτικής αξίας, άλλα κατ' εξοχήν αξιοπρόσεκτα για τις επιδόσεις τους και κάποια απαραίτητα για τους νέους αγώνες του GT League. Πρόκειται για τα Honda Raybrig Concept-GT, Lexus Au Tom’s RC F, Nissan Motual Autech GT-R, Aston Martin DB11, BMW M3 Sport Evolution, Eckerts Rod & Custom Mach Forty, Ford GT40 Mark I, Gran Turismo Red Bull X2014 Standard, Gran Turismo Red Bull X2014 Junior, Lexus RC F GT3, Mazda RX-7 GT-X, Nissan Skyline GT-R V-Spec και Nissan GT-R Nismo. Το τελευταίο... άργησε κιόλας, αν σκεφτεί κανείς πως είναι το αγαπημένο αυτοκίνητο του Kazunori Yamauchi και αυτό που χρησιμοποιείται περισσότερο από την GT Academy!

Στo τμήμα Campaign του τίτλου, στην επιλογή παιχνιδιού GT League, έχουν προστεθεί νέοι αγώνες, οι "Nissan GT-R Cup" (Beginner), "Red Βull X-Junior Series" (Amateur) και "All Japan GT Car Championships". Στις αγωνιστικές πίστες προστίθεται η δύσκολη αλλά αγαπημένη από προηγούμενα Gran Turismo ιαπωνική Tsukuba, ενώ στην επιλογή φωτογράφησης Scapes προστίθεται το "ανοιξιάτικο" θέμα Cherry Blossom. Οι κάτοχοι τιμονιέρας Fanatec CSL Elite, δε, θα χαρούν να διαπιστώσουν πως το GT Sport υποστηρίζει πλέον και αυτά τα χειριστήρια.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ