Gran Turismo 5: Μαδρίτη... by night

Αληθινά αυτοκίνητα, σε virtual διαδρομές

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης της Sony για την κυκλοφορία του Gran Turismo 5, τα στελέχη της Sony είχαν μια ιδέα το λιγότερο ενδιαφέρουσα: να δώσουν σε παρευρισκόμενους δημοσιογράφους την ευκαιρία να διανύσουν την πραγματική διαδρομή της Μαδρίτης που η Polyphony Digital έχει αναπαραστήσει εικονικά ως αγωνιστική πίστα του GT5, μέσα σε μερικά από τα διασημότερα και πλέον ποθητά super cars! Τα... όρια ταχύτητας τηρήθηκαν ευκλαβικά βέβαια - ένας λόγος παραπάνω να τα παραβούμε στο video game - αλλά η συνολική εμπειρία ομολογουμένως μόνο στο πλαίσιο της παρουσίασης ενός Gran Turismo μπορούσε να έχει αυτή τη μορφή. Ιδού στιγμές που συνέλαβε ο φακός!


Ουκ ολίγοι δημοσιογράφοι επέλεξαν τα Nissan GT-R. Τυχαίο που τα αγαπά τόσο ο δημιουργός των Gran Turismo, ειδικά στις ειδικές εκδόσεις; Δεν νομίζουμε!


Η SLS AMG της Mercedes-Benz είναι η πρωταγωνίστρια του εξωφύλλου στο GT5. Το πόσο όμορφη είναι και στην πραγματικότητα, μπορεί να το διαπιστώσει κανείς μόνο από κοντά...


Ναι, ΟΚ, BMW M3 έχουμε ουκ ολίγες στην Ελλάδα, αλλά η Coupe αφενός έχει αδιαμφισβήτητο στυλ, αφετέρου είναι all-time classic, safe επιλογή. Την τίμησαν αρκετοί.


Η σχολή της Lotus θέλει τα πάντα... χαμηλά και οι άλλοι οδηγοί δείχνουν να το σέβονται, ακόμη κι αν η Evora διακόπτει την κίνηση για να περάσει!


Ναι, και ο James Bond οδήγησε Aston Martin Vantage, αλλά όχι live στους δρόμους της Μαδρίτης. Ε, είναι σαφώς πιο ενδιαφέρον από την οδήγηση σε set με... κασκαντέρ!

Στο πλαίσιο της κάλυψης του event της Sony για το Gran Turismo 5 στη Μαδρίτη, οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital μπορούν ακόμη να διαβάσουν για την εκδήλωση αυτή καθ' αυτή εδώ, για την πληθώρα των σημείων στην Μαδρίτη όπου μπορούσε να παίξει κανείς το GT5 εδώ, αλλά και για τα super cars που... παρέστησαν αυτοπροσώπως, εδώ. Τη Δευτέρα, 29/11, δημοσιεύεται επίσης η συνέντευξη του Kazunori Yamauchi και η αναλυτική μας παρουσίαση για το Gran Turismo 5. Μείνετε συντονισμένοι!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ