Γίνε εθελοντής αιμοδότης, πάρε αντίτυπο Bloodborne δωρεάν!

Aν ζεις στην Κοπεγχάγη, τουλάχιστον, μέσω της έξυπνης προωθητικής ενέργειας της Sony

Ο νέος τίτλος της From Software - των διάσημων Dark Souls - που κυκλοφορεί αποκλειστικά για το PlayStation4, το Bloodborne, μετά από μικρή καθυστέρηση βρίσκεται πλέον λιγότερο από μία εβδομάδα μακριά από τα καταστήματα και, κατά συνέπεια, η Sony έχει αρχίσει να τον προωθεί με διάφορες ενέργειες. Την περισσότερο πρωτότυπη, πάντως, θα πρέπει να την αποδώσουμε στην ομάδα του PlayStation Δανίας η οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ, σκέφτηκε να συνδέσει την ομολογουμένως... αιματηρή δράση του Bloodborne με τo πρόβλημα χαμηλής εθελοντικής αιμοδοσίας από άνδρες στη χώρα αυτή, επιτυχώς!

Πράγματι: τη Δευτέρα, 23 Μάρτη, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 5.00 το απόγευμα στο κέντρο αιμοδοσίας GivBlod στην Κοπεγχάγη κάθε επισκέπτης που θα εγγραφεί ως εθελοντής αιμοδότης και θα προσφέρει αίμα στο πλαίσιο της ενέργειας αυτής, θα λάβει το δικό του δωρεάν αντίτυπο είτε του Bloodborne, είτε κάποιου άλλου τίτλου για PS4 που επιθυμεί. Όλοι μάλιστα οι εθελοντές αιμοδότες που θα συμμετάσχουν σε αυτήν την πρωτοβουλία της Sony και του GivBlod - που κατά βάση σκοπό έχει να φέρει στην αντίληψη του κοινού το πρόβλημα ανεπαρκούς αιμοδοσίας στη συγκεκριμένη χώρα - θα λάβουν μέρος σε ειδική κλήρωση, με δώρο ένα PlayStation 4 διακοσμημένο στο ύφος του Bloodborne.

Προωθητική ενέργεια έξυπνη ή πρωτοβουλία που σκοπό έχει να βοηθήσει σε ένα πρόβλημα σημαντικό, δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς ότι η ιδέα της ομάδας του PlayStation Δανίας "ανάβει τα αίματα" (sic). Όπως σχολίασε και ένας επισκέπτης του διάσημου forum NeoGAF, όπου διέρρευσε η συνεργασία των GivBlod και Sony... "bloody awesome"! Για μας τους υπόλοιπους, πάντως, τους... μη Δανούς, το Bloodborne θα είναι διαθέσιμο στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων στις 26 του μήνα. Οι πρώτες μας εντυπώσεις από αυτό στην περυσινή Ε3 ήταν θετικότατες, έκτοτε έχει διοχετευθεί στο Web πολλά υποσχόμενο υλικό από τον τίτλο και το μόνο που μένει είναι να τον αξιολογήσουμε στην τελική του μορφή για να δημοσιεύσουμε τη γνώμη μας γι' αυτόν. Έξι και σήμερα!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ