Forza Horizon: τα αυτοκίνητα του Top Gear

Νέα επέκταση περιεχομένου, με πέντε και ένα τετράτροχα για κάθε γούστο

Πιστή στην υπόσχεσή της να κρατήσει το Forza Horizon - ένα από τα καλύτερα racing games για το Xbox 360... γεγονός που "μιλά από μόνο του" - στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όσων το απέκτησαν το φθινόπωρο του 2012, η Microsoft μόλις διέθεσε ένα ακόμη πρόσθετο "πακέτο" περιεχομένου (DLC) για τον τίτλο της, μέσα από την υπηρεσία Xbox Live. Tα προηγούμενα "πακέτα" περιελάμβαναν εκτός από νέα οχήματα και κάποια άλλα πρόσθετα στοιχεία, το συγκεκριμένο του Απριλίου ωστόσο επικεντρώνεται μόνο σε καινούργια αυτοκίνητα. Και μάλιστα με την... υπογραφή της διασημότερης τηλεοπτικής εκπομπής για τους τέσσερις τροχούς, του θρυλικού Top Gear!

Τα 6 αυτοκίνητα που συνθέτουν το Top Gear Car Pack για το Forza Horizon χαρακτηρίζονται από μεγάλη ποικιλία: παρόντα είναι μεν οχήματα που μόνο super cars θα μπορούσε ν' αποκαλέσει κανείς, αλλά και οχήματα απολύτως... καθημερινά, που έχουν επιλεγεί για διαφορετικούς λόγους. Τα αυτοκίνητα που προσφέρονται είναι τα ακόλουθα: Aston Martin Vanquish (2012), Bowler EXR S (2012), Alfa Romeo TZ3 Stradale Zagato (2011), Ford Transit SuperSport Van (2011), Mercedes-Benz AMG Mercedes CLK GTR (1998) και BMW M3-GTR (2002). Κάθε ένα από τα αυτοκίνητα αυτά προσφέρεται στη μάλλον... "αλμυρή" τιμή των 240 MS Points, εκτός από την BMW που προσφέρεται σε όλους τους παίκτες του Forza Horizon δωρεάν. Όλα μαζί τα αυτοκίνητα κοστίζουν 400 MS Points, έχοντας προφανώς περισσότερο νόημα αγοράς σε σχέση με κάθε όχημα μεμονωμένα.

Η αλήθεια είναι πως... αν μας ρωτήσει κανείς ευθέως για ποιό λόγο ακριβώς η ομάδα του Top Gear επέλεξε τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, απάντηση σαφή δεν έχουμε να δώσουμε: για τη Vanquish και τη Stradale το καταλαβαίνουμε, αλλά το Transit μόνο για να... ζωγραφίσουμε γκραφίτι στις τεράστιες πόρτες του θα μας ενδιέφερε, για κανέναν άλλο λόγο. Το σίγουρο είναι ότι έχουν όλα σημαντικές διαφορές στην οδική συμπεριφορά και τον έλεγχο, κάτι που συνεπάγεται αρκετές ώρες πειραματισμού και διασκέδασης στις αγωνιστικές πίστες του Forza Horizon. Όσοι πιστοί των τεσσάρων τροχών ανεξαρτήτως "μάρκας" λοιπόν... ε, ξέρετε τώρα!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ