Forza Horizon: προκλήσεις... χίλιες

Διαθέσιμη η δωρεάν επέκταση περιεχομένου 1000 Club

Η μάχη ανάμεσα στα δύο συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας επόμενης γενιάς, το PlayStation4 και το ακόμη... μυστηριώδες "Nextbox", δεν θα κριθεί μόνο σε επίπεδο δυνατοτήτων προφανώς, αλλά και σε επίπεδο διαθέσιμων games. Εκεί τα "βαριά χαρτιά", οι διάσημες σειρές τίτλων δηλαδή, θα διεκδικήσουν ουσιαστικά τα ίδια χρήματα από το ίδιο κοινό - και η Microsoft ομολογουμένως έκανε πολύ καλή δουλειά στην παρούσα γενιά συστημάτων με το Forza MotorSport και το Forza Horizon ως "αντίπαλα δέη" του θρυλικού Gran Turismo. Το πόσο "πιστοί" παραμένουν, δε, οι gamers σε ένα video game εξαρτάται και από την υποστήριξη που η δημιουργός εταιρεία προσφέρει μετά την κυκλοφορία του - και οι φίλοι του Horizon δεν μπορούν να έχουν παράπονο: η Microsoft μόλις πολλαπλασίασε τον αριθμό ωρών παιχνιδιού που ο τίτλος ήδη, προσφέρει, δωρεάν!

Πράγματι: πιθανώς η τελευταία επέκταση περιεχομένου για τον ποιοτικό τίτλο αγώνων ταχύτητας του Xbox 360, το 1000 Club Expansion Pack προσφέρει 5 συγκεκριμένες "προκλήσεις" για κάθε ένα από τα αυτοκίνητα που συμπεριλαμβάνονται στο Forza Horizon. Οι προκλήσεις αυτές δεν έχουν να κάνουν μόνο με το... προφανές, τον τερματισμό του οδηγού στην πρώτη θέση δηλαδή, αλλά και με πολλά άλλα είδη και στυλ "αποστολών", σχετικών με το χρόνο, με συγκεκριμένες τοποθεσίες κλπ. Η ποικιλία των προκλήσεων είναι πολύ μεγάλη, οι παίκτες μπορούν δε να τις αντιμετωπίσουν με όποια σειρά θέλουν, έχοντας απόλυτη ελευθερία στη σχετική επιλογή. Το συγκεκριμένο expansion pack προσθέτει, επίσης, δύο νέα αυτοκίνητα (τα Ford F100 του 1956 και RUF CTR2 του 1995), αλλά και 250 ακόμη διαθέσιμους πόντους για το Gamerscore του παίκτη που θα ολοκληρώσει όλες τις προκλήσεις για όλα τα αυτοκίνητα.

Για να είμαστε ακριβείς, πάντως, το 1000 Club Pack δεν προσφέρει ισάριθμες προκλήσεις απαραίτητα, γιατί πολλές από αυτές σχετίζονται με αυτοκίνητα που διέθεσε η Microsoft ως εμπορικό περιεχόμενο (DLC) που κάποιοι παίκτες μπορεί να έχουν ή να μην έχουν αγοράσει. Ακόμη κι έτσι, πάντως, δεν χωρά αμφιβολία στο γεγονός ότι το 1000 Club Expansion Pack προσθέτει πάρα πολλές ώρες ενασχόλησης στον τίτλο - και αφού προσφέρεται εντελώς δωρεάν σε όλους, είναι... μάλλον δύσκολο να γκρινιάξει κανείς ιδιαίτερα! Είναι να μην... ανησυχεί η Polyphony Digital των Gran Turismo, όταν η PlayGround Games του Forza Horizon προσφέρει τόσο περιεχόμενο χωρίς αντίτιμο; Ε, ναι!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ