Forza 4: τα αυτοκίνητα του... Top Gear!

Νέα επέκταση περιεχομένου, με οχήματα μεγάλης ποικιλίας για κάθε γούστο

Πιστή στην υπόσχεσή της να κρατήσει το Forza MotorSport 4 - το κορυφαίο από πολλές απόψεις racing game αυτή τη στιγμή - στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όσων το απέκτησαν το φθινόπωρο του 2011 για το Xbox 360, η Microsoft διέθεσε πριν από λίγες μέρες ένα ακόμη πρόσθετο πακέτο περιεχομένου (DLC), το οποίο διαθέτει απευθείας μέσα από την υπηρεσία Xbox Live. Κάποια από τα προηγούμενα περιελάμβαναν και κάποιες νέες επιλογές παιχνιδιού ή αγωνιστικές πίστες, το συγκεκριμένο ωστόσο επικεντρώνεται σε καινούργια αυτοκίνητα. Και μάλιστα με την... υπογραφή της διασημότερης τηλεοπτικής εκπομπής για τους τέσσερις τροχούς, το θρυλικό Top Gear!

Τα 10 αυτοκίνητα που συνθέτουν το Top Gear Car Pack είναι σχεδόν βέβαιο ότι... δεν θα μπορούσαν να χαρακτηρίζονται από περισσότερη ποικιλία. Παρόντα είναι οχήματα που μόνο super cars θα μπορούσε ν' αποκαλέσει κανείς και οχήματα απολύτως καθημερινά, οχήματα που έχουν "γράψει ιστορία" στις αγωνιστικές πίστες και οχήματα που... μόνο μεταφορικές εταιρείες χρησιμοποιούν - το καθένα ωστόσο έχει κάτι το ενδιαφέρον να προσφέρει στον κόσμο του Forza 4. Τα αυτοκίνητα που προσφέρονται είναι (συνοδευόμενα από την ημερομηνία εμφάνισής τους στην αγορά), τα ακόλουθα: Hennessey Venom GT (2012), AMC Pacer X (1977), Ford Transite SuperSportVan (2011), Jeep Wrangler Rubicon (2012), Lotus Cortina (1966), Mitsubishi Galant VR-4 (1992), Smart ForTwo (2012), Subaru Legacy RS (1990), Chrysler 300 SRT8 (2012) και Austin-Healey 3000 MkIII (1965).

Η αλήθεια είναι πως, αν μας ρωτήσει κανείς ευθέως για ποιό λόγο ακριβώς το συγκεκριμένο έχει ονομαστεί "Top Gear Car Pack"... δεν γνωρίζουμε - αμφιβάλλουμε, για παράδειγμα, αν ο Jeremy έχει κάποιο λόγο για να "προτείνει" το Ford Transit. Διαθέσιμο, ωστόσο, για 560 Microsoft Points, υποψιαζόμαστε ότι αξίζει την προσοχή των gamers που αγαπούν το Forza 4, ακόμη κι αν μιλούσαμε μόνο για τα Henessey και Chrysler (για την ιπποδύναμη και την ταχύτητά τους) ή τα Wrangler και Smart (για την τελείως διαφορετική οδική τους συμπεριφορά). Όσοι πιστοί των τεσσάρων τροχών ανεξαρτήτως "μάρκας"... ε, ξέρετε τώρα!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ