Επετειακή κλήρωση: 15 χρόνια Gran Turismo

Ένα PlayStation3 με αντίτυπο του GT5 Academy Edition, για έναν τυχερό ή τυχερή!

To έχουμε ξαναπεί: σεβασμός μεν στα άλλα συστήματα ηλεκτρονικής διασκέδασης για το σπίτι, αλλά αν έπρεπε να έχουμε... ένα μόνο κάτω από την τηλεόραση του σαλονιού, αυτό θα ήταν ένα PlayStation3. Η ευελιξία και ο πολλαπλός του χαρακτήρας το καθιστούν το πληρέστερο προϊόν της κατηγορίας του αυτή τη στιγμή. Και αυτό ακριβώς το προϊόν, με την ευκαιρία της επετείου των 15 χρόνων πορείας των θρυλικών Gran Turismo, δίνει την ευκαιρία η Sony Hellas σε έναν τυχερό φίλο ή φίλη του Αθηνόραμα Digital να κερδίσει - και μάλιστα στην καλύτερή του εκδοχή!

Πράγματι, στο πλαίσιο της Αθηνόραμα Digital Gran Turismo Week - όπου φιλοξενούμε μία σειρά από άρθρα με θέμα τη διασημότερη σειρά racing games στην πρόσφατη ιστορία - η Sony Hellas προσφέρει το δημοφιλές της σύστημα ηλεκτρονικής διασκέδασης σε... επετειακά ταιριαστή έκδοση. Πρόκειται για το νέο μοντέλο PlayStation3, με σκληρό δίσκο χωρητικότητας 500GB και συνοδευτικά αντίτυπα των Gran Turismo 5 Academy Edition και Uncharted 3. Ο "εορταζούμενος", ένα από τα κορυφαία games του PS3, και το ίδιο το PS3 φυσικά, "3 σε ένα"!

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι και όσες θέλουν να συμμετάσχουν στη σχετική κλήρωση, είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό... "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook (τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος στις κληρώσεις μας αυτόματα). Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 26/5 και οι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν στο Web site και στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook τη Δευτέρα 27/5. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ