Εορταστικές κληρώσεις 2017-2018: νικητές, νικήτριες

Ποιοί και ποιές κέρδισαν δώρα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας από την πρώτη μας κληρωτίδα του νέου χρόνου;

Η περασμένη χρονιά βρίσκεται πλέον μέρες πίσω μας και μια νέα έχει ήδη ξεκινήσει - υπάρχει όμως μία... εκκρεμότητα του 2017 που έχουμε τη χαρά να διευθετήσουμε, δημοσιεύοντας τα ονόματα των νικητών και νικητριών από τις εορταστικές κληρώσεις που διοργανώσαμε με την Sony Interactive Entertainment Europe, την αλυσίδα καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, την Devolo και την Tanweer. Δεκαεπτά ονόματα ανέδειξε η κληρωτίδα και, χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις, είναι τα παρακάτω:

Το PlayStation4 1TB, προσφορά της Sony Interactive Entertainment Europe, συνοδευόμενο από το PlayStation VR, δεύτερο χειριστήριο και πέντε games (VR και μη) κερδίζει ο Γιώργος Γεωργίου

Το Huawei Mate 10 Pro, προσφορά της αλυσίδας καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, κερδίζει o Μάριος Δραγούμης (συμμετοχή με e-mail)

Τα τρία "πακέτα" games για PS4 (προσφορά της Sony Interactive Entertainment Europe) με αντίτυπα των GT Sport, Horizon Complete Edition, Knack II, Wipeout Omega Collection και Everybody's Golf κερδίζουν οι Παρασκευή Μερεντίτη, Παναγιώτης Γιαννακάκης (συμμετοχή με e-mail) και Χριστόφορος Ζηκόπουλος. Τις τριμηνιαίες συνδρομές PlayStation Plus κερδίζουν οι Ειρήνη Φακίνου (συμμετοχή με e-mail), Μαρία Σουρλαντζή και Σπύρος Μπαλαδήμας (συμμετοχή με e-mail). Το "πακέτο" με games για PS4 που προσφέρει το Αθηνόραμα Digital - με τα GT Sport, Dead Rising 4, Uncharted: The Nathan Drake Collection, Infamous First Light και Until Dawn - κερδίζει ο Κωνσταντίνος Μονιός.

Το Xbox One, την τηλεόραση της Panasonic και τα 5 games, που επίσης προσφέρει το Αθηνόραμα Digital, κερδίζει η Ντίνα Θεοδώρου (συμμετοχή με e-mail).

Τα δύο Devolo GigaGate, προσφορά της Devolo, κερδίζουν οι Χρήστος Πετρόπουλος και Γιάννα Νταβέλη (συμμετοχή με e-mail)

Από μία ταινία, τέλος, κινουμένων σχεδίων σε DVD, προσφορά της Tanweer, κερδίζουν οι Μαρία Παπαδοπούλου, Κώστας Φραγκαλέξης (συμμετοχή με e-mail), Νίκος Καφκαλάς, Γεωργία Δάρα (συμμετοχή με e-mail) και Ιωάννης Τσίρος.

Όπως πάντοτε, ευχαριστούμε όλους τους δωροθέτες που συνεργάστηκαν μαζί μας για τις εορταστικές κληρώσεις του 2017 - την Sony Interactive Entertainment Europe, την αλυσίδα καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, την Devolo και την Tanweer - καθώς και όλους τους φίλους και τις φίλες του Αθηνόραμα Digital που έλαβαν μέρος σε αυτές. Οι νικητές και οι νικήτριες παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας εντός 15 ημερών για την παραλαβή των δώρων τους. Για τους υπόλοιπους φίλους και φίλες που δεν κέρδισαν σε αυτήν την κλήρωση, ευχόμαστε καλή επιτυχία σε μία από τις επόμενες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ