E3 2015: Στιγμιότυπα από το Uncharted 4

H νέα περιπέτεια του Nathan Drake στο νέο σύστημα της Sony δείχνει... κινηματογραφική!

Μερικές φορές οι μεγάλες απώλειες σε μία χρονική στιγμή μπορούν να αποδειχθούν οι σημαντικότερες επενδύσεις για μία άλλη... και αυτό φαίνεται να συμβαίνει με το νέο και ίσως τελευταίο (;) κεφάλαιο της θρυλικής σειράς των Uncharted για τη Sony: από τη μία πλευρά η ιαπωνική εταιρεία θα πορευτεί προς τα Χριστούγεννα χωρίς την νέα περιπέτεια του Drake στο οπλοστάσιό της, από την άλλη σε μία περίοδο που το Xbox One δεν θα έχει κανέναν αντίλογο ΑΑΑ βεληνεκούς (άνοιξη του 2016) το PS4 θα έχει την ευκαιρία μίας ώθησης χάρις σε αυτόν ακριβώς τον τίτλο. Η καθυστέρηση φαίνεται να έχει άκρως θετικά αποτελέσματα στην ποιότητα του Uncharted 4, όπως μαρτυρούν και τα στιγμιότυπα που παραθέτουμε:





Όπως εύκολα μπορεί να διακρίνει κανείς από τα παραπάνω στιγμιότυπα - που έχουν συλληφθεί από μία σεκάνς την οποία παρακολουθήσαμε να παίζεται σε live demo - το Uncharted 4 συγκαταλέγεται στα ελάχιστα μέχρι στιγμής εκείνα games που αληθινά ανήκουν στην "νέα γενιά" PlayStation: αυτό το επίπεδο λεπτομέρειας, και μάλιστα σε ανάλυση 1080p, απέχει πάρα, πάρα πολύ από αυτό που ακόμη και η ταλαντούχα Naughty Dog θα μπορούσε να επιτύχει στο PlayStation3. Με την έλευση του τρίτου χρόνου παρουσίας του στην αγορά - από το Νοέμβριο και μετά δηλαδή - το PlayStation4 θα αρχίσει να δείχνει με διάφορα είδη games τί πραγματικά μπορεί να κάνει... και από το Uncharted 4, δικαιολογημένα, περιμένουμε πολλά.

Ο τίτλος της Sony όπως προαναφέραμε θα κυκλοφορήσει - σύμφωνα με τα παρόντα σχέδιά της τουλάχιστον - μέσα στο οικονομικό της έτος, δηλαδή έως τις 31/3/2016. Η Naughty Dog δεν έχει κάνει ακόμη λόγο για διάφορα χαρακτηριστικά τίτλου, όπως για παράδειγμα τις επιλογές συμμετοχής πολλών παικτών μέσω PSN, οπότε περισσότερα για τη δημιουργία της αναμένουμε να μάθουμε στο πλαίσιο της Paris Games Week, στο τέλος Οκτωβρίου. Έως τότε...

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ