Ε3 2014: όλα τα Halo στο Xbox One

Η Master Chief Collection, πλήρης και καλογυαλισμένη, αναμένεται το Νοέμβριο

Παρά το γεγονός ότι ο αληθινά "επόμενης γενιάς" τίτλος που θα αναλάβει να επιδείξει τί μπορεί να κάνει το Xbox One εν όψει Χριστουγέννων παραμένει για φέτος το Sunset Overdrive, η Microsoft θα πρέπει να σκεφτεί και το μεσοπρόθεσμο μέλλον... το οποίο δεν μπορεί παρά να περιλαμβάνει ένα νέο μέλος της οικογένειας των Halo. Αυτό είναι επιβεβαιωμένα το Halo 5: Guardians, όμως η αμερικανική εταιρεία θέλει να "προετοιμάσει το έδαφος" και να αναζωπυρώσει την αγάπη του κοινού της για τον Master Chief με κάθε τρόπο - και ποιος καλύτερος από μία εκ νέου επαφή με τα πρότερα Halo; Η Master Chief Collection για το Xbox One προσφέρει ακριβώς αυτό και, εν έτει 2014, πολλά περισσότερα, ώστε να έχει νόημα η αγορά της από όσο το δυνατόν πιο πολλούς κατόχους του τρίτου κατά σειρά Xbox που φιλοξενεί τις περιπέτειες του διάσημου μαχητή.

Η Master Chief Collection περιλαμβάνει όλα ανεξαιρέτως τα Halo, από το αρχικό στο πρώτο Xbox μέχρι και το 4 στο 360, με όλο το extra υλικό (DLC) που είχε κυκλοφορήσει για το καθένα - ακόμη και το υλικό που είχε κυκλοφορήσει ειδικά στις εκδόσεις για PC - σε μία εμπορική συσκευασία. Όλο το υλικό είναι διαθέσιμο εξ αρχής (δεν χρειάζεται να "ξεκλειδώσει" δηλαδή ο,τιδήποτε ο κάτοχός του παίζοντας) και όλα τα Halo προβάλλονται σε ανάλυση 1080p και ρυθμό ανανέωσης στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, έχοντας παράλληλα να επιδείξουν βελτιώσεις στην ποιότητα των υλικών, το φωτισμό, τις αντανακλάσεις και τη σκίαση. Όπως εύκολα μπορεί να φανταστεί κανείς, η σχετική δουλειά εκ μέρους της 343 Industries - που ανέλαβε την αναβάθμιση των Halo για το Xbox One - δεν ήταν καθόλου εύκολη, για εκείνους ωστόσο που... είναι πέραν του δέοντος νοσταλγικοί, διαθέσιμα είναι και τα γραφικά των αυθεντικών εκδόσεων κάθε Halo, σε πραγματικό χρόνο, απλώς με το πάτημα ενός πλήκτρου κατά τη διάρκεια της δράσης!

Στο ίδιο Blu-ray της Master Chief Collection θα συμπεριλαμβάνεται η τηλεοπτική σειρά Halo: Nightfall - η οποία δημιουργείται αυτόν τον καιρό σε συνεργασία με τον Ridley Scott και θα προβληθεί στην αμερικανική τηλεόραση το φθινόπωρο - αλλά και ο απαραίτητος κωδικός για Δικτυακή συμμετοχή στην δοκιμαστική περίοδο διάθεσης του Halo 5. H Microsoft έχει ορίσει ως ημερομηνία κυκλοφορίας της Master Chief Collection την 11η Νοεμβρίου και η 343 Industries έχει υποσχεθεί μερικές ακόμη εκπλήξεις - που δεν αποκάλυψε στη σχετική παρουσίαση - όσον αφορά στις επιλογές παιχνιδιού, αλλά και... απόλυτο σεβασμό στα στοιχεία που καθιστούσαν και καθιστούν τα πεδία μάχης των Halo, ειδικά του δεύτερου και του τέταρτου, μερικά από τα πλέον συναρπαστικά για Δικτυακές συγκρούσεις μέσω Xbox Live. Αναμονή μέχρι το Νοέμβρη, λοιπόν!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ