E3 2014: οι νικητές των κληρώσεων

Ποιοί και ποιές κέρδισαν PS3, PS Vita και games για τα δύο συστήματα της Sony;

Κάθε χρόνο ταξιδεύουμε για το Los Angeles προκειμένου να καλύψουμε δημοσιογραφικά τη μεγαλύτερη έκθεση για την ηλεκτρονική διασκέδαση, την Ε3 - και κάθε χρόνο τα τελευταία 4 χρόνια η Sony Hellas καθιστά αυτή τη συγκυρία... ευτυχή για το κοινό του Αθηνόραμα Digital και για έναν πρόσθετο λόγο: προσφέρει PlayStation και games τους σε σχετικές κληρώσεις. Αυτή τη φορά τα δώρα ήταν και αξίας, και πολλά - καμία έκπληξη λοιπόν για την αυξημένη συμμετοχή: καλοκαίρι πλέον, τί καλύτερο από ένα PlayStation ή/και τίτλους του για να διασκεδάσει κανείς;

Χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις, λοιπόν. Το PlayStation3, με σκληρό δίσκο χωρητικότητας 500GB και συνοδευτικό αντίτυπο του God of War: Ascension, το PS Vita με την κάρτα μνήμης χωρητικότητας 4 GB και αντίτυπο του Batman: Arkham Origins BlackGate, καθώς και τα 5 αντίτυπα Gran Turismo 6 για PS3 και ακόμη 5 αντίτυπα του God of War Collection για PS Vita κερδίζουν οι παρακάτω φίλοι και φίλες:

PlayStation3: Διονύσης Μυλωνάς

PlayStation Vita: Μαρία Πολύμερου

Gran Turismo 6: Άγγελος Μπούσουλας, Ελένη Μήλιου, Κωστής Αλβανός, Μάρκος Μαρκοζάνης, Όλγα Δουβή

God of War Collection: Κωνσταντίνος Πάντζος, Δημήτρης Μπούζας, Σοφία Αναγνωστοπούλου, Νίκος Παπαμανώλης, Χαρά Νταλέκου

Όπως πάντοτε, ευχαριστούμε όλους τους φίλους και τις φίλες του Αθηνόραμα Digital που έλαβαν μέρος στις κληρώσεις μας της Ε3 2014. Οι νικητές και νικήτριες παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας εντός 15 ημερών για την παραλαβή του δώρου τους. Για τους υπόλοιπους φίλους και φίλες που δεν κέρδισαν σε αυτήν την κλήρωση, υπάρχουν ήδη στο πρόγραμμα καινούργιες κληρώσεις μέσα στον Ιούλιο. Λίγη υπομονή, λοιπόν!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ