Ε3 2014: Κληρώσεις... από το LA με αγάπη!

PS3 με God of War Ascension και PS Vita με Batman για 2 τυχερούς ή τυχερές

To έχουμε ξαναπεί: σεβασμός μεν σε όλα τα οικιακά συστήματα ηλεκτρονικής διασκέδασης, αλλά αν έπρεπε αυτή τη στιγμή να έχουμε... ένα μόνο κάτω από την τηλεόραση του σαλονιού, αυτό θα ήταν ένα PlayStation3. Η ευελιξία, οι πολλαπλοί του ρόλοι και η πάρα πολύ μεγάλη βιβλιοθήκη τίτλων του συνεχίζουν να το καθιστούν το πληρέστερο προϊόν της κατηγορίας του, παρά την είσοδο του νέου PlayStation4 (που όμως ακόμη "χτίζει βιβλιοθήκη") στην αγορά. Το PlayStation Vita, από την άλλη πλευρά, είναι το αδιαφιλονίκητα ισχυρότερο φορητό σύστημα ψυχαγωγίας που κυκλοφορεί, έχοντας να επιδείξει έναν αριθμό από κορυφαία games σε πολλές κατηγορίες. Ε, με την ευκαιρία της διεξαγωγής της έκθεσης Ε3 2014 η Sony Hellas δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς φίλους ή φίλες του Αθηνόραμα Digital να κερδίσουν αυτά ακριβώς τα PlayStation... και μάλιστα στην καλύτερή τους μορφή!

Το πρώτο δεν είναι άλλο από το νεότερο μοντέλο PlayStation3, με σκληρό δίσκο χωρητικότητας 500GB και συνοδευτικό αντίτυπο ενός από τους καλύτερους τίτλους δράσης των τελευταίων ετών, του God of War: Ascension. Το δεύτερο δεν είναι άλλο από το παρόν μοντέλο PS Vita, συνοδευόμενο από κάρτα μνήμης χωρητικότητας 4 GB και αντίτυπο του Batman: Arkham Origins BlackGate. H Sony Hellas, άλλωστε, προσφέρει 10 ακόμη δώρα για ισάριθμους νικητές ή νικήτριες: πέντε αντίτυπα του Gran Turismo 6 για PS3 και πέντε αντίτυπα του God of War Collection για PS Vita.

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι και όσες θέλουν να συμμετάσχουν στη σχετική κλήρωση, είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό... "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook (τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος στις κληρώσεις μας αυτόματα). Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 22/6 και οι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν στο Web site και στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook τη Δευτέρα 23/6. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ