Ε3 2012: Η κεντρική σελίδα

Η μεγάλη γιορτή των games - ανταπόκριση από το Los Angeles

Καμία άλλη έκθεση στον κόσμο - με εξαίρεση τη CES του Las Vegas - δεν συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του κοινού της τεχνολογίας και της ψυχαγωγίας όσο η Electronic Entertainment Expo, για τους φίλους... Ε3. Πρόκειται για μία αληθινή γιορτή των video games πρωτίστως, αλλά και της ηλεκτρονικής διασκέδασης εν γένει, στο πλαίσιο της οποίας γίνονται όλες σχεδόν οι μεγάλες αποκαλύψεις κι ανακοινώσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες με τις οποίες όλες οι μεγάλες εταιρείες σκοπεύουν να μας ψυχαγωγήσουν στο μέλλον.

Η Ε3 είναι, με λίγα λόγια, το highlight της χρονιάς για τον κλάδο του home entertainment. Γίνεται στο Los Angeles και, για μια ακόμη φορά, θα είμαστε εκεί προκειμένου να μεταφέρουμε τον παλμό της έκθεσης. Οι συνεντεύξεις Τύπου των μεγάλων εταιρειών, τα games που πρωτοπαρουσιάζονται στον εκθεσιακό χώρο του Los Angeles Convention Center, οι συνεντεύξεις των δημιουργών τους και στελεχών των πρωταγωνιστικών στο χώρο εταιρειών, όλα ενδιαφέρουν κοινό εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλον τον κόσμο. Σε αυτούς, άλλωστε περιλαμβάνονται και τουλάχιστον 2.5 εκατομμύρια Έλληνες καταναλωτές που, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ασχολούνται με τα games σε οικιακά συστήματα, φορητά συστήματα, smartphones, tablets και PC κάθε είδους.

Για την κάλυψη της Ε3 2012 το Αθηνόραμα Digital δημιούργησε και φέτος ειδική ενότητα, όπου φιλοξενούνται ήδη και θα συγκεντρώνονται το επόμενο διάστημα όλα τα άρθρα που σχετίζονται με την έκθεση. Όπως και πέρυσι ή πρόπερσι, το κοινό μας θα έχει την ευκαιρία να περιηγηθεί στον εκθεσιακό χώρο μέσα από τα φωτορεπορτάζ που συγκεντρώνουμε. Μετά την επιστροφή μας, άλλωστε, θα δημοσιεύσουμε μία ευρεία γκάμα άρθρων για τα όσα είδαμε και τα συμπεράσματα στα οποία καταλήξαμε σχετικά με το πώς και προς τα πού θα κινηθεί η ηλεκτρονική διασκέδαση φέτος και ακόμη παραπέρα. Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες, γι' αυτό... μείνετε συντονισμένοι!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ