Diablo III, στα Public

Τα επίσημα launch events, σε μια βραδιά... Blizzard!

Λογικό είναι ένα video game AAA βεληνεκούς - και θέλουμε να ελπίζουμε ποιότητας - να ξεχωρίζει μέσα στη σχετική... "νηνεμία" κυκλοφοριών του Μαΐου, όμως το Diablo III το περιμέναμε τόσο καιρό, και τόσο ανυπόμονα, που αξίζει ιδιαίτερης μεταχείρισης ούτως ή άλλως. Η αλυσίδα καταστημάτων Public ολοφάνερα πιστεύει το ίδιο, γι' αυτό και έχει διοργανώσει μία σειρά από προωθητικές ενέργειες για την καινούργια δημιουργία της Blizzzard, για όλους τους φίλους και τις φίλες της θρυλικής εταιρείας και των τίτλων της.

Έχουμε και λέμε, λοιπόν: το Diablo III επίσημα κυκλοφορεί στα καταστήματα την Τρίτη, 15 Μαΐου, όμως - σε επίσημη συνεργασία με την Blizzard - τα Public θα δώσουν την ευκαιρία στο κοινό να το γευτεί και να το αποκτήσει νωρίτερα. Τη Δευτέρα 14 Μαϊου, στις 20:30, το Diablo III θα είναι παρόν στα καταστήματα Public του Συντάγματος, του The Mall Athens και της Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη, αρχικά σε επίδειξη ώστε οι επισκέπτες να παρακολουθήσουν live, πριν από το ευρύτερο κοινό, τη δράση του και να μάθουν από ειδήμονες των Diablo τα μυστικά που θα τούς επιτρέψουν να προχωρήσουν πιο γρήγορα στο παιχνίδι τους.

Στη συνέχεια, και όσο πλησιάζουν οι πρώτες ώρες της Τρίτης, τα Public θα ξεκινήσουν στα τρία προαναφερθέντα καταστήματα τα επίσημα launch events για το Diablo ΙΙΙ, πάντοτε σε επίσημη συνεργασία με την Blizzard και την αντιπρόσωπό της στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο των events αυτών θα λάβουν χώρα ειδικοί διαγωνισμοί για τον νέο τίτλο, ενώ δεν θα λείψουν κι άλλες εκπλήξεις πάντοτε σχετικές με το Diablo III. Στο ίδιο πλαίσιο, άλλωστε, θ' αναδειχθεί μία σειρά από τυχερούς νικητές που θα κερδίσουν πλούσια δώρα μέσα από κληρώσεις. Πρόκειται, με άλλα λόγια, για μια βραδιά στην οποία κάθε πιστός φίλος της Blizzard και των Diablo αξίζει να συμμετάσχει. Θα είμαστε εκεί!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ