Dead or Alive 5: Last Round, με... €180 extra υλικό προς αγορά!

Και όταν λέμε "extra υλικό", εννοούμε κυρίως "αποκαλυπτικά σορτσάκια"... φυσικά

Η κατάσταση με το extra περιεχόμενο που διατίθεται για σύγχρονα video games μέσω Internet μετά από την κυκλοφορία τους (DLC) έχει εδώ και πολύ καιρό αρχίσει να ομαλοποιείται και να... εκλογικεύεται μετά από τα πρώτα δύο ή τρία χρόνια υπερβολών και πειραματισμών. Η ιαπωνική Tecmo, πάντως, φαίνεται να το αγνοεί πλήρως. Δεν μπορεί να εξηγήσει κανείς διαφορετικά την απόφασή της να διαθέσει για το Dead or Alive 5: Last Round, το νεότερο μέλος της οικογένειας τίτλων μάχης σώμα με σώμα που προωθεί εδώ και μία δεκαπενταετία σχεδόν, extra υλικό αξίας σχεδόν... €180, τη στιγμή που ο ίδιος ο τίτλος - ως αναβάθμιση "στα σημεία" από το Dead or Alive 5: Ultimate - κοστίζει μόλις... €40!

Κι όμως, ακριβώς αυτό "προτείνει" με τις επιλογές της η Tecmo, η οποία πωλεί από την πρώτη ημέρα διάθεσης του Dead or Alive 5: Last Round δύο σύνολα από extra Δικτυακό περιεχόμενο (DLC). Το ένα είναι το "Ultimate Content Set", αξίας $93, το οποίο περιέχει φορεσιές και αξεσουάρ για τους μαχητές του νέου DOA, τα οποία έχουν εμφανιστεί σε παρελθούσες εκδόσεις του τίτλου. Ανακυκλωμένο υλικό... "κανονικά και με το νόμο", με άλλα λόγια, το οποίο ίσως ενδιαφέρει τους κατόχους PS4, Xbox One και PC (συστήματα τα οποία "στοχεύει" κυρίως το Last Round), αλλά σίγουρα όχι τους κατόχους PS3/Xbox 360, οι οποίοι πιθανότατα έχουν ήδη πληρώσει στο παρελθόν γι' αυτά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

To δεύτερο σύνολο DLC δεν είναι άλλο από το Season Pass του Dead or Alive 5: Last Round, το οποίο υπόσχεται την προσθήκη 78 νέων εμφανίσεων από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο. Περιττό να υπογραμμιστεί πως, πιστή στην... παράδοση των Dead or Alive, με αυτές τις εμφανίσεις η Tecmo επικεντρώνεται στους θηλυκούς χαρακτήρες του Last Round και μάλιστα με, εχμ, αποκαλυπτική διάθεση, καθώς οι περισσότερες από τις εμφανίσεις αυτές θα είναι πιθανότατα sexy στο όριο του... ποινικού! Και αυτό το σύνολο DLC κοστολογείται προς $93, ένα από τα ακριβότερα Season Pass που έχουμε συναντήσει μέχρι σήμερα για οποιονδήποτε τίτλο, αν όχι το ακριβότερο - σίγουρα το ακριβότερο στην κατηγορία αυτή των games.

Τα δύο αυτά σύνολα DLC μαζί ανεβάζουν το τελικό κόστος απόκτησης του Dead or Alive 5: Last Round - αν θέλει κανείς να έχει όλο ανεξαιρέτως το περιεχόμενο που το απαρτίζει - στα €220 σχεδόν, τιμή που μέχρι σήμερα διεκδικούσαν μόνο οι ακριβότερες συλλεκτικές εκδόσεις των καλύτερων υπερπαραγωγών ανάμεσα στα σύγχρονα video games. Είτε η Tecmo γνωρίζει κάτι που δεν γνωρίζουμε, είτε έχουμε... υποτιμήσει εξαιρετικά τη δίψα του κοινού για εικονικές αιθέριες υπάρξεις με 40 διαφορετικά μπικίνι. Άβυσσος η ψυχή των gamers!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ