Αθηνόραμα Digital, Πασχαλινές κληρώσεις 2015

PS4, PS Vita, smartphone 4G, περιφερειακά για PC, αξεσουάρ για tablet... απ' όλα έχει το τραπέζι!

Αν κρίνουμε από την εικόνα των δρόμων της Αθήνας χθες και σήμερα, πολλοί φίλοι και φίλες του Αθηνόραμα Digital έχουν... ήδη αποδράσει για ολιγοήμερες διακοπές κατά την περίοδο των ημερών του Πάσχα. Και πολύ καλά έκαναν! Για όσους και όσες δεν το έκαναν ακόμη όμως - ή δεν αποχωρίστηκαν την πρόσβαση στο Internet απλώς και μόνο επειδή απομακρύνθηκαν από τη βάση τους... - δεν μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερο τρόπο να στείλουμε τις ευχές μας για Καλό Πάσχα, από τις σχετικές εορταστικές κληρώσεις που έχουμε διοργανώσει σε συνεργασία με τη Sony, την HTC και τη Logitech!

Πρωταγωνιστική θέση στις κληρώσεις αυτές έχει βεβαίως το πλέον επιτυχημένο σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας επόμενης γενιάς της αγοράς, το PlayStation4 - συνοδευόμενο μάλιστα από τον θεαματικό τίτλο αγώνων ταχύτητας της Sony, το Drive Club. Μαζί του κληρώνουμε και το ισχυρότερο φορητό σύστημα ηλεκτρονικής διασκέδασης, το PlayStation Vita, συνοδευόμενο από αντίτυπο του God of War Collection και κάρτα μνήμης των 8 GB - και τα δύο συστήματα προσφορά της Sony Computer Entertainment και της Sony Hellas.

Τα περιφερειακά για Η/Υ και tablets εκπροσωπούνται στις ίδιες κληρώσεις από μία κορυφαία εταιρεία της κατηγορίας: τη Logitech. Το M500 είναι το πλέον εργονομικά σχεδιασμένο ενσύρματο mouse των Ελβετών, ο συνδυασμός καλύμματος και πληκτρολογίου Type+ για iPad Air 2 ένα από τα πιο χρήσιμα αξεσουάρ για το tablet της Apple, ενώ η θήκη-στήριγμα AnyAngle μία από τις καλύτερα κατασκευασμένες προτάσεις του είδους για το ίδιο tablet. Στις Πασχαλινές κληρώσεις μας, τέλος, δεν θα μπορούσε παρά να περιλαμβάνεται και ένα smartphone - και αυτό το προσφέρει η HTC Greece με το Desire 510, μία πρόταση ισορροπημένη ανάμεσα στις δυνατότητες και την προσιτή τιμή.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που θέλουν να λάβουν μέρος στις Πασχαλινές μας κληρώσεις είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό... "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook. Τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος στις κληρώσεις μας αυτόματα. Oι φίλοι και φίλες του Αθηνόραμα Digital που προτιμούν να λάβουν μέρος μέσω e-mail μπορούν να συμπληρώσουν το ονοματεπώνυμο και την ηλεκτρονική τους διεύθυνση στα πεδία που βρίσκονται στο τέλος του άρθρου. Υπενθυμίζουμε ότι (α) η ηλεκτρονική αυτή διεύθυνση θα πρέπει να είναι λειτουργική και ότι (β) ΔΕΝ λαμβάνει κανείς μέρος στις κληρώσεις αυτές σχολιάζοντας στο παρόν άρθρο: μόνο μέσω "Like" στο Facebook ή αποστολή ονοματεπωνύμου και e-mail.

Οι κληρώσεις των Sony και Logitech θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή του Πάσχα, 17/4, ενώ αυτή της HTC για λίγες ημέρες ακόμη (έως τις 19/4). Oι νικητές/νικήτριες όλων θ' ανακοινωθούν στο Web site και στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook τη Δευτέρα 20/4. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ