8 Χρόνια Αθηνόραμα Digital: νικητές, νικήτριες

Ποιοί και ποιές κερδίζουν PS4, smartphones, Δικτυακό εξοπλισμό, ταινίες και άλλα πολλά;

Ήταν η πιο μεγάλη κλήρωση που έχουμε διοργανώσει στην τρέχουσα χρονιά, μα... δικαιολογημένα: από την επετειακή μας των 8 χρόνων λειτουργίας, δεν θα περίμενε κανείς κάτι λιγότερο! Η συμμετοχή του κοινού που αγαπά κι ακολουθεί το Αθηνόραμα Digital αυτήν την οκταετία ήταν μεγαλύτερη από ποτέ και, για πολλοστή φορά, μάς έκανε να ευχηθούμε να είχαμε πιο πολλά δώρα να δώσουμε. Χωρίς καθυστέρηση, λοιπόν, παραθέτουμε τους τυχερούς και τυχερές που κερδίζουν κάποιο από τα 28 δώρα της επετειακής μας κλήρωσης. Τα δώρα "μοιράστηκαν" ανάμεσα στο κοινό που συμμετέχει μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook και το κοινό που προτιμά να το κάνει με ονοματεπώνυμο και e-mail, ώστε να μην μείνει κανείς παραπονεμένος. Έχουμε και λέμε, λοιπόν!

To PlayStation4 Pro μαζί με το περιφερειακό εικονικής πραγματικότητας PlayStation VR - καθώς και αντίτυπα των τα BattleZone, Hustle Kings VR, RIGS, PlayStation VR Worlds, EVE Valkyrie και DriveClub VR - κερδίζει ο Χάρης Κοντογιάννης

Το HTC U11 κερδίζει η Χριστίνα Νταβέλη (συμμετοχή με e-mail)

Το PlayStation4 στην νεότερη εκδοχή του, μαζί με αντίτυπα των The Last Guardian, No Man's Sky και Ni-Oh, καθώς και μία ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία PlayStation Plus - για συμμετοχή σε Δικτυακές αναμετρήσεις και 30 δωρέαν games ακόμη - κερδίζει ο Βασίλης Ευθυμίου

Από ένα Devolo dLAN 550+ WiFi Starter Kit κερδίζει ο Παναγιώτης Τζάθας (συμμετοχή με e-mail) και η Ευγενία Καραδήμα, ενώ από ένα Devolo WLAN Repeater κερδίζουν οι Ζωγραφιά Βλαΐδου (συμμετοχή με e-mail), Γιαννιός Χρυσούς, Παναγιώτης Βασιλειάδης (συμμετοχή με e-mail) και Σπύρος Πατίστας. Από ένα TP-Link Smart Plug HS100 κερδίζουν οι Βικτώρια Θεοδώρου (συμμετοχή με e-mail), Ορέστης Νταγιάντας και Γεώργιος Τζογανάκης (συμμετοχή με e-mail).

Από ένα αντίτυπο των παρακάτω ταινιών Captain America The First Avenger, Captain America The Winter Soldier, Captain America Civil War, Thor, Thor The Dark World, Iron Man, Iron Man 2 και Iron Man 3, Star Wars τα Episode VII: The Force Awakens και Star Wars: Rogue One σε DVD κερδίζουν αντίστοιχα οι Βασιλική Μιχαλοπούλου, Κυριάκος Γεωργίου (συμμετοχή με e-mail), Χρήστος Πετρόπουλος, Ειρήνη Κουρουπάκη (συμμετοχή με e-mail), Πέρσα Περσού, Δημήτρης Φωτεινός (συμμετοχή με e-mail), Έλενα Γεράρδη, Ασπασία Σπυριάδου (συμμετοχή με e-mail), Γιώργος Γεωργουλάκης και Μαρία Πέτριτς (συμμετοχή με e-mail). Από ένα αντίτυπο σε DVD της ταινίας A Tale of Love and Darkness κερδίζουν οι Βάγια Γουλά, Χαράλαμπος Δρελιώζης (συμμετοχή με e-mail), Βασίλης Σοφράς, Στεφανία Στοϊκού (συμμετοχή με e-mail) και Άννα-Μαρία Νικολαΐδου αντίστοιχα, ενώ το αντίτυπο της ταινίας Hell or High Water κερδίζει o Στράτος Μόκκας (συμμετοχή με e-mail).

Τα συγχαρητήριά μας σε όλους τους νικητές και τις νικήτριες! Όπως πάντοτε, ευχαριστούμε την Sony Interactive Entertainment, την αλυσίδα καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, την Devolo, την Feelgood Entertainment, την Tanweer και την TP-Link που συνεργάστηκαν μαζί μας για την κλήρωση αυτή στο πλαίσιο των όγδοών μας γενεθλίων. Ευχαριστούμε φυσικά και όλους τους φίλους και τις φίλες του Αθηνόραμα Digital που έλαβαν μέρος σε αυτές. Οι νικητές και νικήτριες παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας οπωσδήποτε εντός 15 ημερών ώστε να συνεννοηθούμε μαζί τους για την παραλαβή των δώρων τους. Για τους υπόλοιπους φίλους και φίλες που δεν κέρδισαν κάτι σε αυτήν την κλήρωση, ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επόμενη... που δεν αργεί!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ