ΝΒΑ 2Κ19 με Γιάννη Αντετοκούνμπο

Στο εξώφυλλο του δημοφιλέστερου video game μπάσκετ ο πανάξιος... Greek Freak!

Δεν είναι... συχνό φαινόμενο ακριβώς η διάκριση ενός Έλληνα αθλητή στο εξωτερικό, ειδικά όταν μιλάμε για επίπεδο ανταγωνισμού τόσο υψηλό όσο αυτό του αμερικανικού πρωταθλήματος μπάσκετ, του NBA. Όμως αυτό ακριβώς έχει καταφέρει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο παίκτης των Milwaukee Bucks που οι Αμερικανοί χαϊδευτικά αποκαλούν... "Greek Freak" λόγω της αλτικότητας, της εκρηκτικότητας και των απίθανων συχνά πραγμάτων που κάνει μέσα στο γήπεδο. Ο Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε μία εξαιρετική χρονιά στο NBA και η 2K Sports, η δημιουργός του δημοφιλέστερου video game μπάσκετ στον κόσμο, του περίφημου NBA2K, τού το αναγνωρίζει τοποθετώντας τον στην πλέον περίοπτη θέση: αυτή του εξωφύλλου της νέας έκδοσης, που κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο!

Πράγματι, η σχετική ανακοίνωση έγινε πριν από λίγα 24ωρα στην Αθήνα σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε η επίσημη αντιπρόσωπος της 2K Sports, η CD Media, παρουσία πολλών διεθνών και ελληνικών μέσων ενημέρωσης. Παρών ήταν φυσικά και ο ίδιος ο Γιάννης, αλλά και οι δικοί του άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας του που έδωσε με τον συγκινητικό της τρόπο την σωστή διάσταση στα όσα έχει καταφέρει ο Αντετοκούνμπο και στους λόγους για τους οποίους είναι ο πλέον ταιριαστός παίκτης του NBA αυτόν τον καιρό για να κοσμήσει το εξώφυλλο του ΝΒΑ2Κ19.

Το NBA 2K19 θα διατεθεί εμπορικά στις 11 Σεπτεμβρίου για PS4/PS4 Pro, Xbox One S/X, Switch και προσωπικούς υπολογιστές. Για τις εντυπώσεις μας από αυτό, επιφυλασσόμαστε!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ