Όσα έγιναν στο εντυπωσιακό πάρτι για το λανσάρισμα της ultra premium βότκας GREY GOOSE Altius

Η πιο πρόσφατη προσθήκη στο portfolio της Bacardi Limited έδωσε την τέλεια αφορμή για ένα αξέχαστο πάρτι στο «Island».

Δέσποινα Βανδή

Απόλυτη πρωταγωνίστρια του "Island”, την Παρασκευή 14 Ιουνίου, δεν ήταν άλλη από τη νέα ultra premium βότκας GREY GOOSE Altius. Η πιο πρόσφατη προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο της GREY GOOSE εμπνέεται από τις σπάνιες φυσικές αρετές των γαλλικών Άλπεων δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό γευστικό προφίλ. Το λανσάρισμα της ultra premium ετικέτας γιορτάστηκε στην Αθηναική Ριβιέρα, σε ένα event με εκλεκτούς προσκεκλημένους και αγαπημένους celebrities.

9 Χριστίνα Μπόμπα - Ηλίας Μπόγδανος - Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου
Χριστίνα Μπόμπα - Ηλίας Μπόγδανος - Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου
Αργύρης Πανταζάρας Σίσσυ Τουμάση
Αργύρης Πανταζάρας & Σίσσυ Τουμάση

Στο "Island" βρέθηκαν η Δέσποινα Βανδή, η Χριστίνα Μπόμπα, οι ηθοποιοί Αργύρης Πανταζάρας, Σίσσυ Τουμάση και Βασίλης Μίχας, ο παρουσιαστής Δημήτρης Αλεξάνδρου, το μοντέλο-παρουσιάστρια Έβελυν Καζαντζόγλου και ο τραγουδιστής Ηλίας Μπόγδανος. Αλλά και πολλοί ακόμη από τους ξεχωριστούς φίλους της GREY GOOSE ήταν εκεί για την γιορτινή πρώτη παρουσίαση και για να πάρουν μια πρώτη γεύση από την ultra premium GREY GOOSE Altius, που σερβίρεται αποκλειστικά σε μερικά από τακαλύτερα μπαρ, κλαμπ και εστιατόρια του κόσμου, ανάμεσά τους το "Island Athens Riviera”, σε επιλεγμένους προορισμούς, από τη Μύκονο και το Σεν Τροπέ μέχρι το Πόρτο Τσέρβο. 

Grey Goose
Λεπτομέρειες από την art de la table του δείπνου στα χρώματα της GREY GOOSE Altius.

Το "ISLAND Privé" φιλοξένησε ένα exclusive dinner αφιερωμένο εξ’ ολοκλήρου στην αισθητική της GREY GOOSE Altius, από την art de la table στα χαρακτηριστικά χρώματα της ετικέτας μέχρι το ειδικά σχεδιασμένο μενού που ανέδειξε μοναδικά την αναπάντεχα απαλή γεύση του ποτού. Μετά από αυτό το ιδανικό ντεμπούτο η βραδιά εξελίχθηκε όπως ήταν αναμενόμενο σε ένα εκρηκτικό πάρτι. Μπλε και λευκά πυροτεχνήματα φώτισαν τον βραδινό ουρανό της αθηναϊκής ριβιέρας και ο DJ Valeron πίσω από τα decks φρόντισε ο χορός να συνεχιστεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες

Τι κάνει την GREY GOOSE Altius ξεχωριστή;

GREY GOOSE Altius
Η νέα βότκα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά σε μερικά από τακαλύτερα μπαρ, κλαμπ και εστιατόρια του κόσμου.

Η νέα βότκα που συστήθηκε μέσα από ένα αξέχαστο βράδυ στο κοινό της Ελλάδας φιλτράρεται 30 φορές πιο αργά από την κλασική GREY GOOSE. Η διαδικασία της δημιουργίας της είναι εμπνευσμένη από τις γαλλικές Άλπεις, αφού προσομοιάζουν το εκπληκτικό φυσικό εφέ της κρυστάλλωσης σε μεγάλο υψόμετρο και συνθήκες παγετώνα. Για την εξαιρετικά απαλή σύνθεσή της χρησιμοποιούνται αποκλειστικά νερό από πηγές των Άλπεων και χειμερινό σιτάρι από το Picardie της Προβηγκίας. Η GREY GOOSE Altius είναι προορίζεται για να πίνεται σκέτη, πολύ παγωμένη ή σε ποτήρι με θρυμματισμένο πάγο. 
Απολαύστε Υπεύθυνα.

* Οι φωτογραφίες του άρθρου είναι των Studio PANOULIS, Ρούλα Μονιάκη, Μενέλαος Βαλαχάς, Angie Ymeraj, Γιώργος Διαμαντής.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Boris Brejcha: O master της minimal techno επιστρέφει στην Αθήνα

Μαζί του στο "Bolivar Beach Club" οι FCKNG SERIOUS, Ann Clue και Moritz Hofbauer.

'Black Duck Garden': Στον κήπο με τα cocktails της Μαίρης

Η Μαίρη Ταλαιπώρου φρεσκάρει αισθητά τα όσα σερβίρει το μπαρ του "Black Duck" και δίνει έξτρα αφορμές για να επισκεφθούμε έναν από τους πιο περιποιημένους κήπους της Αθήνας.

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος μάς δίνει ραντεβού στο "Deos Athens"

Ο πολυβραβευμένος DJ με την διεθνή φήμη δίνει το δικό του μοναδικό στίγμα με αφορμή το νέο φεγγάρι.

O Guillaume de Kadebostany έρχεται στο "Bolivar"

Support acts από τους (A-Z) Dj Spector, Roni Iron, Steph b2b AVA.

Στο 'Nastro', το νέο aperitivo bar του κέντρου

Στον παρθένο πεζόδρομο της Πολυκλείτου, ένα καινούριο σποτ κάνει ξεκάθαρο και νόστιμο focus στην ιεροτελεστία του aperitivo.