Ξέρουμε πού μπορείς να πιεις επικές Tiki κοκτεϊλάρες και να το ζήσεις εξωτικά!

Το Angostura Tiki Week επέστρεψε σε 41 bars σε ΟΛΗ την Ελλάδα.

Angostura Tiki Week

Για να διαβάζεις αυτές τις γραμμές, τότε είσαι οne of us και σου αρέσει να μαθαίνεις πριν από όλους τι συμβαίνει στην Αθήνα για να το ζεις με την παρέα σου! Αν, λοιπόν θέλεις να το ζήσεις εξωτικά και να απολαύσεις τα καλύτερα Tiki Cocktails σημείωσε πως το Angostura Tiki Week, επέστρεψε την Πέμπτη 6 Ιουνίου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο- ένα opening party στο αγαπημένο μας Baba Au rum που έδωσε το ρυθμό για τη μεγάλη αυτή Tiki γιορτή που θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 20 Ιουνίου!

Angostura Tiki Week
Το Baba Au Rum υποδέχτηκε το Angostura Tiki Week με ΕΠΙΚΕΣ Tiki κοκτεϊλάρες

Ένα γρήγορο μάθημα ιστορίας- για να μαθαίνουν οι νέοι, και να θυμούνται οι παλιοί- το Angostura Tiki Week είναι ένας θεσμός που ξεκίνησε πριν 7 χρόνια από τον οίκο Angostura, ο οποίος έφερε το Tiki Spirit στην Αθήνα σερβίροντας top κοκτεϊλάρες εμπνευσμένες από την εξωτική Καραϊβική, από όπου κατάγονται τα Angostura Rums και Angostura Bitters. Σε αυτά τα χρόνια που πέρασαν το Tiki Week μεγάλωνε όλο και περισσότερο και άρχισε να γιορτάζεται σε όλη την Ελλάδα! Για να καταλάβεις φέτος θα το γιορτάσουν 17 πόλεις και 41 μαγαζιά θα σερβίρουν μοναδικά Angostura Tiki cocktails! Φυσικά, ένας τέτοιος θεσμός δεν γινόταν να μην ξεκινήσει πανηγυρικά, έτσι φέτος το Baba Au Rum, έκανε host το μεγάλο opening party του φετινού Angostura Tiki Week, όπου φυσικά το ζήσαμε εξωτικά!

Angostura Tiki Week
Απόλαυσε τα καλύτερα Angostura Tiki Cocktails! Δες όλα τα μαγαζιά που συμμετέχουν στην ενέργεια στο angosturatikiweek.com

Special Guest της βραδιάς ήταν ο Daniyel Jones, ο Global Brand Ambassador, οποίος ήρθε από το μακρινό Τρινιδάδ και Τομπάγκο για να κηρύξει την έναρξη του Tiki Week! Είχαμε μάλιστα την ευκαιρία να απολαύσουμε cocktails και από τα χέρια του, και σε περίπτωση που αναρωτιέσαι, ναι δοκιμάσαμε και τις 3 προτάσεις που είχε ο κατάλογος του Baba Au Rum και ήταν όλες υπέροχες.

Angostura Tiki Week
Angostura Tiki Cocktail διά χειρός του Daniyel Jones, Global Brand Ambassador

Αυτό που κάνει βέβαια *ακόμα* καλύτερο το ότι απολαμβάνεις Angostura Tiki Cocktails στα συνεργαζόμενα μαγαζιά είναι ότι σερβίρονται σε αυτά τα πανέμορφα χρωματιστά Tiki ποτήρια, τα οποία μπορείς να κρατήσεις ΔΙΚΑ ΣΟΥ! Ναι, καλά διάβασες- όταν πιεις το cocktail σου, κρατάς το ποτήρι και έτσι παίρνεις σπίτι σου λίγο από το Tiki Spirit! Επειδή όμως η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος, να θυμίσουμε ότι μπορείς να πας για εξωτικές κοκτεϊλάρες σε ένα από τα 15 μαγαζιά που συμμετέχουν στην Αθήνα και στα γύρω περίχωρα (ή και σε όλα, εμείς δεν κρίνουμε) μέχρι και την Πέμπτη 20 Ιουνίου

Angostura Tiki Week
Είναι απλό! Βρίσκεις στο angosturatikiweek.com το πιο κοντινό σου μπαρ, παραγγέλνεις Angostura Tiki Cocktail και κρατάς ΔΩΡΟ το ποτήρι!

Βγάλε, λοιπόν το maps και ξεκίνα να σημειώνεις locations!

ΑΘΗΝΑ και περίχωρα

BABA AU RUM (Κλειτίου 6, Αθήνα)
CHE (Καραΐσκου 151, Πειραιάς)
DALLIANCE (Κυριαζή 19, Κηφισιά)
ELEFANTAS (Λ. Λαυρίου 5, Λεοντάριο, Γλυκά Νερά)
HOLY SPIRIT (Λαοδίκης 41, Γλυφάδα)
JUNCTION IN THE YARD (Αμμοχώστου 9, Ζωγράφου)
ΚΛΟΥΒΙ (Δημοφώντος 57, Άνω Πετράλωνα)
LOT 51 (Παπαδιαμαντοπούλου 24Β, Ιλίσια)
LOVELY DAYS (Σοφοκλή Βενιζέλου 42, Περιστέρι)
ΜΠΛΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ (Λεωνίδου 31, Κεραμεικός)
MIND THE CUP (Αιμιλίου Βεάκη 29, Περιστέρι)
SHAKERS (Πλ. Βαρνάβα 8, Παγκράτι)
TIKI BAR ATHENS (Φαλήρου 15, Αθήνα)
ΤΟ ΛΟΚΑΛΙ (Σαρρή 44, Ψυρρή)
WHITE MONKEY (Γρηγορίου Γυφτοπούλου 6, Χαλάνδρι)

Tiki Party #SKG edition

Όπως είπαμε το Angostura Tiki Week γιορτάζεται σε όλη την Ελλάδα, και μάλιστα η Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 20.30 θα στήσει το δικό της Tiki Party στο Bad Habit στη Σταυρούπολη, όπου θα φιλοξενηθούν pop-up bars από το Blue cup, το Cin Cin, και τον Θερμαϊκό! Αν πάλι βρεθείς κάπου εκτός Αθηνών, μπορείς να δεις αναλυτικά τη λίστα των μαγαζιών στο angosturatikiweek.com για να βρεις το δικό σου TIKI στέκι και να απολαύσεις μοναδικά Angostura Tiki Cocktails.

FACEBOOK PAGE ANGOSTURA
The House Of Angostura Gr (@angosturagr) • Instagram photos and videos

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

10/07/2024

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.

12 χρόνια 'Vecchio'

Το ιδιαίτερο μπαρ που έχει χτίσει το δικό του μύθο στα δυτικά έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι στις 10 Ιουλίου.

Ένα σαββατοκύριακο για τα 20 χρόνια του "Bolivar"

Την Παρασκευή η Αθήνα υποδέχεται τον Βρετανό Massano και το Σάββατο τους Dennis Ferrer και Kiko Navarro.

Το 'Diego' έφυγε σαν αληθινός ροκ σταρ

Το δημοφιλές σποτ του Θησείου έκλεισε και αποχαιρέτησε τους φίλους του με ένα τελευταίο πάρτι, αφήνοντας πίσω του μία γειτονιά -αλλά και μια πόλη- που αλλάζει.