Όσα θα δούμε στο "Bolivar Beach Club" το καλοκαίρι του 2024

Bolivar

Αυτό το καλοκαίρι, το "Bolivar Beach Club" γίνεται για άλλη μια φορά το επίκεντρο της ηλεκτρονικής μουσικής, φιλοξενώντας μια σειρά από φαντασμαγορικές εκδηλώσεις που κανείς δεν θα θέλει να χάσει!

Καθώς γιορτάζει δύο δεκαετίες αποτελώντας τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό, υπόσχεται τα βράδια του 2024 να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά!

Σημειώστε στα ημερολόγιά σας:

8 Ιουνίου – Tale Of Us: Οι βασιλιάδες της μελωδικής techno, Tale Of Us, θα ανέβουν στη σκηνή. Γνωστοί για τον αιθέριο ήχο τους και τις sold-out εμφανίσεις τους παγκοσμίως, αυτό το δυναμικό δίδυμο θα δημιουργήσει μια μαγευτική ατμόσφαιρα που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη σας.

15 Ιουνίου – Kadebostany DJ Set: Προετοιμαστείτε για μια βραδιά γεμάτη με μουσικές εκπλήξεις. O ιδρυτής του δημοφιλούς και ιδιαίτερα αγαπημένου group Kadebostany, που έχουμε γνωρίσει μέσα από πολλές επιτυχίες όπως "castle in the snow", "save me", "mind if I stay", "walking with a ghost", καθώς και του ολόφρεσκου "easy" καταφθάνει με το εξαιρετικό του γούστο να μας παρουσιάσει ένα dj set μέσα από το δικό του πρίσμα.

21 Ιουνίου - Boris Brejcha: O Boris Brejcha δεν είναι απλά άλλος ένας DJ, είναι ένα πραγματικό φαινόμενο στον χώρο της χορευτικής μουσικής! Κυρίαρχος του high-tech minimal θα σας ταξιδέψει με τους περίπλοκους και φουτουριστικούς ήχους του. Μαζί του τα μεγάλα ταλέντα της δισκογραφικής του, FCKNG SERIOUS, Ann Clue και Moritz Hofbauer (LIVE).

bolivar

22 Ιουνίου – Vintage Culture: Αυτός ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ με το μοναδικό του style έχει κερδίσει ευρεία αναγνώριση και έρχεται να μας μεταφέρει τις αναζωογονητικές του μουσικές δονήσεις από το παρελθόν, το παρόν αλλά και το μέλλον της χορευτικής μουσικής.

29 Ιουνίου – Joseph Capriati: Μετρώντας πάνω από δέκα χρόνια καριέρας ως DJ αλλά και παραγωγός, δεν υπάρχει σχεδόν κανένα βραβείο του χώρου που δεν έχει κατακτήσει. Πρόκειται για μια υπερδύναμη στην techno σκηνή με δυνατά σετ αλλά και μια χαρισματική προσωπικότητα η οποία κρατάει το κοινό του σε κίνηση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

5 Ιουλίου – Paul Van Dyk: ‘Ενα από τα πιο εμβληματικά και επιδραστικά ονόματα στη παγκόσμια ηλεκτρονική μουσική βιομηχανία, ανακοινώνει το νέο του live event VENTURE X για πρώτη φορά στην Ελλάδα!  Ζήστε ζωντανά το θρυλικό trance, progressive house και techno icon καθώς φέρνει τους ευφορικούς και διαχρονικούς ήχους του στο beach club!

12 Ιουλίου – Massano: Ο ανερχόμενος αστέρας της μελωδικής techno έρχεται να μαγέψει το πλήθος φέρνοντας έναν φρέσκο και πρωτοποριακό ήχο με τους υπνωτικούς αλλά και groovy ρυθμούς του.

Artbat
Artbat

20 Ιουλίου - Artbat: Αυτό το διάσημο δίδυμο είναι γνωστό για μελωδική techno μουσική τους, και το χαρακτηριστικό τους ύφος το οποίο κυριαρχεί όχι μόνο στα charts αλλά και αντηχεί βαθιά στο κοινό τους, επισφραγίζοντας τη θέση τους ως ένα από τα πιο αγαπημένα ονόματα στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή.

26 Ιουλίου – Stella Bossi: Το κορίτσι που κατάφερε να ενώσει το Βερολινέζικο techno με την εξωστρέφεια και τη δημοφιλία, η Stella Bossi διάσημη για την εκκεντρική προσωπικότητά της με τα μαύρα γυαλιά έρχεται στο Bolivar να φωτίσει τη νύχτα εγγυώντας μια εμφάνιση γεμάτη ενέργεια.

Stella Bossi
Stella Bossi

27 Ιουλίου - Paul Oakenfold & Infected Mushroom: FSI και το Βolivar γιορτάζουν και σας προσκαλούν σε μια ονειρική βραδιά με ένα ανεπανάληπτο international line up. 

O Βρετανός superstar και ζωντανό σύμβολο της παγκόσμιας dance σκηνής, o άνθρωπός που επηρέασε όσο κανείς την διάδοση της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής στο πλανήτη όπως την ξέρουμε σήμερα Paul Oakenfold, επιστρέφει ύστερα από απουσία ετών στην Αθήνα, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του για τα 30 χρόνια του label του "Perfecto records". Μαζί του, οι πρωτοπόροι και κορυφαίοι του κόσμου στον ψυχεδελικό dance ήχο Infected Mushroom, που είτε με live μπάντα είτε με DJ set τους, προσφέρουν ξεσηκωτικό act στα μεγαλύτερα festivals και club events στον πλανήτη.

3 Αυγούστου – Deborah de Luca: Αυτή η Ιταλίδα DJ και παραγωγός φημισμένη για το φλογερό της πάθος και την επιβλητική παρουσία της πίσω από τα decks, έρχεται να ηλεκτρίσει τη βραδιά με τα δυνατά techno beat της.

Bolivar
Bolivar

9 Αυγούστου – Hozho: Ο Πορτογάλος καλλιτέχνης έχει καθιερωθεί ως μια από τις πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις της σύγχρονης ηλεκτρονικής, dance σκηνής χάρη στον προσωπικό ήχο του τον οποίο προσδιορίζει ως "melodark". Ο Hozho θα σας ταξιδέψει σε ένα βαθύ και σκοτεινό μουσικό ταξίδι, συνδυάζοντας μελωδικά στοιχεία με δυνατούς techno ρυθμούς.

17 Αυγούστου – David Morales: Ο διασημότερος house dj όλων των εποχών David Morales επιστρέφει για ένα μαραθώνιο dj set κάτω από το φως της πανσελήνου με ένα σετ γεμάτο κλασικά αλλά και σύγχρονα κομμάτια, εξασφαλίζοντας μια αξέχαστη βραδιά χορού.

31 Αυγούστου – Indira Paganotto: Η Ισπανίδα καλλιτέχνιδα έρχεται να κατακλύσει το Bolivar με techno & Psytrance ρυθμούς. Με το συνεχές χαμόγελό της, την εκθαμβωτική σκηνική παρουσία της και τον μοναδικό της χαρακτήρα προσγειώνεται στην Αθήνα να βάλει "φωτιά" στο dancefloor.

Μια γιορτή ορόσημο

Στις 13 Ιουλίου, το Bolivar Beach Club θα τιμήσει την 20η επέτειό του με προσκεκλημένους τους θρύλους της house μουσικής Dennis Ferrer και Kiko Navarro.

Όλη η ομάδα του μοναδικού beach club υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη ενθουσιασμό, χορό, εκπλήξεις και μουσική στους house ρυθμούς των παγκοσμίου κλάσης καλλιτεχνών.

Kiko Navarro
Kiko Navarro

Όμως οι πραγματικοί πρωταγωνιστές θα είναι οι επισκέπτες, η κοινότητα των clubbers και των οπαδών της ποιοτικής ηλεκτρονικής μουσικής οι οποίοι έχουν υποστηρίξει με την παρουσία τους το Bolivar καθ' όλη τη διαδρομή του.

20 χρόνια δημιουργίας εξαιρετικών καλοκαιρινών εμπειριών για τους πιστούς του θαμώνες…
20 χρόνια μουσική, χορό και διασκέδαση! Μην χάσετε το μεγάλο πάρτι!

Μαζί τους οι resident DJs του Bolivar, Steph & Rezo που ξέρουν πάντα πώς να κρατούν ζωντανό το πάρτι.

Εκτός όμως από αυτές τις ξεχωριστές εκδηλώσεις, το Bolivar προσφέρει καθημερινή ψυχαγωγία κάτω από τα αστέρια. Από Latin έως R'n'B και 00’ dance ρυθμούς, δημιουργεί το τέλειο σκηνικό για αξέχαστες καλοκαιρινές νύχτες.

bolivar

Αδιαμφισβήτητα, το μοναδικό του είδους του beach club, είναι κάτι περισσότερο από ένα μέρος – είναι μια εμπειρία. Τα υπερσύγχρονα συστήματα ήχου και φωτισμού σε συνδυασμό με το εκπληκτικό παραθαλάσσιο περιβάλλον, δημιουργούν μια ξένοιαστη και θετική ατμόσφαιρα προσφέροντας ένα κομμάτι παραδείσου για χαλάρωση την ημέρα και υψηλών προδιαγραφών διασκέδαση τη νύχτα.

Feel the Sand, Feel the Sea, Feel the Air, Live the Experience

Πληροφορίες και κρατήσεις εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες

Bolivar Beach Bar

Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

10/07/2024

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.

12 χρόνια 'Vecchio'

Το ιδιαίτερο μπαρ που έχει χτίσει το δικό του μύθο στα δυτικά έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι στις 10 Ιουλίου.

Ένα σαββατοκύριακο για τα 20 χρόνια του "Bolivar"

Την Παρασκευή η Αθήνα υποδέχεται τον Βρετανό Massano και το Σάββατο τους Dennis Ferrer και Kiko Navarro.

Το 'Diego' έφυγε σαν αληθινός ροκ σταρ

Το δημοφιλές σποτ του Θησείου έκλεισε και αποχαιρέτησε τους φίλους του με ένα τελευταίο πάρτι, αφήνοντας πίσω του μία γειτονιά -αλλά και μια πόλη- που αλλάζει.