Το Mataroa Happy είναι εδώ και φέρνει μαζί του το πιο χαρούμενο Spritz του καλοκαιριού

Tο Mataroa συστήνει το πρώτο απόσταγμα χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ παγκοσμίως με έλαιο κάνναβης και εκχύλισμα νταμιάνας και δίνει ένα spritzάτο update.

Το Mataroa Happy Spritz © Ανέστης Ρώψης

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως όταν η ποτοποιία-αποσταγματοποιία Μελισσανίδη δημιούργησε το premium gin Mataroa κατόρθωσε να κλείσει σε ένα μπουκάλι τις καθαρές γεύσεις, τη λάμψη και τις μυρωδιές της Μεσογείου, συστήνοντας στο industry ένα από τα πιο act local-think global προϊόντα: Ένα spirit made in Greece με έντονα μεσογειακά στοιχεία και παράλληλα ένα ποτό παγκόσμιο, καινοτόμο και ακριβώς από εκείνα που φαίνεται να πατούν σε όλες τις fine drinking τάσεις του αιώνα μας. Και παρουσιάζοντας νόστιμες προσθήκες στη γκάμα του, όπως το Mataroa Happy Spritz. Αλλά θα φτάσουμε κι εκεί, στις παρακάτω γραμμές.

Mataroa Happy Spritz 3
© Ανέστης Ρώψης

Ακριβώς όμως όπως το ομώνυμο θρυλικό πλοίο (σ.σ. το νεοζηλανδέζικο καράβι-σύμβολο ελπίδας, που ένωνε τα λιμάνια της Μεσογείου και έγινε γνωστό για δύο ταξίδια που πραγματοποίησε το 1945: Το πρώτο, μεταφέροντας Εβραίους προς την Παλαιστίνη και το άλλο, με Έλληνες καλλιτέχνες και επιστήμονες με προορισμό τη Γαλλία) το Mataroa δε θα μπορούσε να σταματήσει το δικό του ταξίδι εκεί. Αργότερα σύστησε στους φίλους του ευ πίνειν, το Mataroa Pink, ένα game changer χαμηλόβαθμο pink τζιν με εκχύλιση από ρόδι και ιβίσκο. 

Mataroa, στο πιο Happy

Πλέον, ήρθε η στιγμή για κάτι πιο αλέγρο. Κάτι πιο χαρούμενο. Κάτι ακόμη πιο πρωτότυπο. Και εγένετο Mataroa Happy. Μετά από 6 χρόνια έρευνας και αμέτρητες δοκιμές, το πρώτο ποτό παγκοσμίως με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ που συνδυάζει κάνναβη και νταμιάνα, έφτασε για να κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι εντός του ποτηριού.

Mataroa Happy Spritz 2

Mataroa Happy Spritz 4
© Ανέστης Ρώψης

Τι εστί λοιπόν Mataroa Happy; Ένα ζωηρά κίτρινο spirit με βάση το τζιν και με μοναδική γεύση, προϊόν της συνύπαρξης ελαίου κάνναβης (ένα από τα μη ψυχοδραστικά συστατικά του φυτού) και εκχυλίσματος νταμιάνας (με φυσική γλυκιά γεύση που θυμίζει μέντα, λειτουργίες φυσικού αναζωογονητικού αλλά και με αφροδισιακές ιδιότητες). 

Mataroa Happy Spritz 5
© Ανέστης Ρώψης

Μπορείς να το απολαύσεις σκέτο, μπορείς και με πάγο. Θέλεις όμως την πρότασή μας; Το Mataroa Happy Spritz υπόσχεται να τικάρει και τα κουτάκια-υποσχέσεις που αποτελούν το όνομά του. Αρκούν 100 ml αφρώδες κρασί, 60 ml Mataroa Happy, 30 ml σόδα και μια φλούδα λεμονιού, για να συνθέσεις το μάλλον επόμενο αγαπημένο σου καλοκαιρινό cocktail, δίχως να περιορίζεται στα όρια της συγκεκριμένης, εξαιρετικά ανέμελης, περιόδου του χρόνου. 


Info

mataroagin.com

Απολαύστε Υπεύθυνα.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

10/07/2024

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.

12 χρόνια 'Vecchio'

Το ιδιαίτερο μπαρ που έχει χτίσει το δικό του μύθο στα δυτικά έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι στις 10 Ιουλίου.

Ένα σαββατοκύριακο για τα 20 χρόνια του "Bolivar"

Την Παρασκευή η Αθήνα υποδέχεται τον Βρετανό Massano και το Σάββατο τους Dennis Ferrer και Kiko Navarro.

Το 'Diego' έφυγε σαν αληθινός ροκ σταρ

Το δημοφιλές σποτ του Θησείου έκλεισε και αποχαιρέτησε τους φίλους του με ένα τελευταίο πάρτι, αφήνοντας πίσω του μία γειτονιά -αλλά και μια πόλη- που αλλάζει.