Τι είδαμε στο πιο Born Social Sunset Party του Schweppes

Ένα απόλυτα ειδυλλιακό sunset σκηνικό είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευή, στο πιο "Born Social" late summer party, παρέα φυσικά με τις newcomers γεύσεις στην οικογένεια του Schweppes!

Schweppes

Tα νέα Schweppes Lime Mango και Schweppes Pink Signature έβγαλαν από μέσα μας την πιο social πλευρά του χαρακτήρα μας, με βασικά συστατικά τη μοναδική τοποθεσία, τις υπέροχες μουσικές, αλλά και την καλή παρέα. Και όλα αυτά σε συνδυασμό με τον μοναδικό Born Social χαρακτήρα του Schweppes αποτέλεσαν την απόλυτη συνταγή της επιτυχίας!

Schweppes

Λίγο πριν τη δύση λοιπόν βρεθήκαμε στον τελευταίο όροφο του Moxy Athens City και όπως ήταν φυσικό, η μοναδική θέα της Αθήνας, με τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος στον ορίζοντα, μας έβαλαν αμέσως στο κλίμα που μόνο το Schweppes ξέρει να δημιουργεί. Οι υπέροχες μελωδίες των Swingin' Cats, έδωσαν τον ρυθμό και η πρώτη γουλιά από τα νέα δροσιστικά και φρουτώδη Schweppes μας απογείωσε.

Schweppes

Πρώτα δοκιμάσαμε το Schweppes Lime Mango και το αρωματικό lime σε συνδυασμό με τη γεύση του εξωτικού mango αποτέλεσε την τέλεια έναρξη για αυτό το party! Σειρά είχαν τα δροσερά cocktails - και μια εντυπωσιακή πρόταση mocktail - με Schweppes Pink Signature (το νέο Schweppes mixer, διαθέσιμο σε μπαρ και εστιατόρια), που μας θύμισαν καλοκαίρι και μας μάγεψαν, με τις νότες από μύρτιλο και μαύρο φραγκοστάφυλο.

Schweppes

Στην ξεχωριστή αυτή βραδιά παραβρέθηκε φυσικά η Brand Ambassador του Schweppes, η mixologist Μαίρη Ταλαιπώρου, καθώς και οι γνωστοί ηθοποιοί Αργύρης Πανταζάρας, Άλκηστη Ζηρώ, Αντίνοος Αλμπάνης και Αναστάσιος Ροϊλός.

Schweppes

Έτσι, το Schweppes Sunset Party, πιστό στον Born Social χαρακτήρα του brand, αποτέλεσε το ιδανικό σκηνικό για το πιο απολαυστικό socializing!

schweppes.gr, Facebook, Instagram

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.