Η γοητεία που έχουν τα θερινά νυχτοπερπατήματα σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας ξεδιπλώθηκε με μια γαστρονομική εμπειρία δια χειρός του executive chef του Ομίλου Πανά, Νίκου Σκλήρα. Τη βραδιά συμπλήρωσε η μπάρα σε μια δημιουργική συνεργασία των έμπειρων mixologists του "Athénée" με τον Δημήτρη Πολίτη, brand ambassador στην Ελλάδα της αυθεντικής Grey Goose super-premium βότκα.
Τα πρωτότυπα "Summer Cocktails by Grey Goose" με πρωταγωνίστρια της βραδιάς την αυθεντική βότκα που παράγεται από γαλλικά σιτάρια με νερό φιλτραρισμένο μέσα από ασβεστόλιθους σαμπάνιας και της οποίας η απόσταξη γίνεται με βάση το παραδοσιακό τρόπο της περιοχής Cognac, περιλάμβαναν το Fresco (Grey Goose, Mastiha, Lemongrass, Strawberry), Beach In The City (Grey Goose L’Orange, Red Fruits, Peach, CO2) και Été (Grey Goose, Banana, Passion Fruit, White Chocolate).
Οι αυθεντικοί αυτοί συνδυασμοί θα είναι διαθέσιμοι στο "Athénée" καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Cheers!