7 χρόνια "Barelle" με ένα μοναδικό πάρτι

Το αγαπημένο στέκι του Νέου Ηρακλείου έχει γενέθλια και το γιορτάζει με παλιούς και νέους φίλους.

Barelle Νέο Ηράκλειο

Υπάρχουν κάποιοι πολύ συγκεκριμένοι λόγοι που το "Barelle" έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο αγαπημένα spots της περιοχής του Νέου Ηρακλείου, παρότι βρίσκεται -όπως συνηθίζουμε να λέμε- "εκτός πιάτσας". Ο πολύ ποιοτικός καφές του είναι σίγουρα ένας από αυτούς, όπως και οι προσεγμένες προτάσεις για light lunch που επενδύουν στην απλότητα και την αγνότητα ή ακόμη και τα φροντισμένα signature cocktails του.

Barelle Νέο Ηράκλειο 3

Είναι από εκείνα τα μέρη βλέπεις, που έχουν μία γοητευτική πρόταση για κάθε στιγμή της ημέρας, μετατρέποντας ακόμη και τις πιο δύσκολες χρονικές συγκυρίες της εβδομάδας σε αφορμές για να ξεφύγεις, να ηρεμήσεις, να απολαύσεις και να περάσεις χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα σε ένα περιβάλλον που μεγιστοποιεί την εμπειρία.

Barelle Νέο Ηράκλειο 4

Κυρίως όμως, το "Barelle" θεωρείται ξεχωριστό χάρη στη ζεστή του ατμόσφαιρα και την αίσθηση οικειότητας που αβίαστα προσφέρει σε παλιούς και νεότερους επισκέπτες του. Βασικά συστατικά άλλωστε ώστε ένα μέρος να αποκτήσει, αρχικά, δημοφιλία και, μετέπειτα, να γίνει στέκι. Αληθινό στέκι.

Barelle Νέο Ηράκλειο 1

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, το "Barelle" σβήνει 7 κεράκια στην τούρτα της ζωής του και φροντίζει να το γιορτάσει καταλλήλως: Ο μουσικός παραγωγός του Best 92.6 Πάνος Λάκατζης θα βρεθεί στα decks του από τις 21.00 έως τη 1.00, για να ντύσει με κεφάτους ήχους μία πολύ ιδιαίτερη βραδιά, διασκεδάζοντας μαζί με τους φίλους του "Barelle".

barelle new

Barelle extra


Info

Μαρίνου Αντύπα 88, Νέο Ηράκλειο

Τηλ. 210 2772800

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.