Το θεματικό party Brown Hotels x Lakis Gavalas επιστρέφει και ανεβάζει τους παλμούς διασκέδασης στην καρδιά της πόλης!

Στο Rooftop του ξενοδοχείου Lighthouse Athens επιστρέφει ξανά την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022, το πιο glamorous party της πόλης με οικοδεσπότη τον Λάκη Γαβαλά και με ελεύθερη είσοδο.

Brown Hotels x Lakis Gavalas
   

Ήχοι, εικόνες, χρώματα, μουσικές, ρυθμός, χορός συνθέτουν το τέταρτο θεματικό party Brown Hotels x Lakis Gavalas που μας υποδέχεται σε μια ξεχωριστή Αncient Greece βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και φαντασία την Πέμπτη 7 Ιουλίου στις 8 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο. Και επειδή party χωρίς μουσική δεν γίνεται η κορυφαία dj - performer Xenia Ghali υπόσχεται να μας χαρίσει ένα μοναδικό μουσικό show που θα γίνει σίγουρα talk of the town. 

Τα θεματικά party Brown Hotels x Lakis Gavalas έχουν κάνει ήδη αίσθηση στην πόλη προσφέροντας αξέχαστα αθηναϊκά βράδια με στιλ και glamour με  φευγάτα concepts που κυμαίνονται από το cabaret ως το summer pool living.   

LAKIS GAVALAS x BROWN HOTELS

Edgy, τολμηρός και με σκέψη out-of-the-box, ο Λάκης Γαβαλάς ενσαρκώνει απόλυτα το DNA των Brown Hotels, τα οποία αγκαλιάζουν όλα τα νέα κινήματα πριν γίνουν τάσεις, είναι inclusive και σκέφτονται διαφορετικά. Ανατρεπτικός Λάκη Γαβαλάς, DJ Set by Xenia Ghali και άφθονα καλοκαιρινά cocktails συνθέτουν, λοιπόν, το πιο hot summer event που σίγουρα δεν θέλετε να χάσετε, και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο!

Ιδανική έδρα το Lighthouse Athens που με τα baroque και τα urban στοιχεία στην οδό Μαρίκας Κοτοπούλη 3 στο κέντρο της πόλης, επαναπροσδιορίζει όχι μόνον την έννοια της φιλοξενίας αλλά και της διασκέδασης. Πιστό στην επιθυμία των ιδρυτών της αλυσίδας Brown Hotels, των hoteliers Leon Avigad και Nitzan Perry, να δημιουργούν ξενοδοχεία που όχι μόνο προβάλλουν στους ταξιδιώτες την αυθεντική κουλτούρα και την ενεργητικότητα της πόλης, αλλά επανασυστήνουν στους ίδιους τους κατοίκους τη νυχτερινή ζωή της πόλης και τις μοναδικές γειτονιές της, το Lighthouse Athens, με τολμηρή ματιά στο ντιζάιν θα σας εντυπωσιάσει ήδη από την είσοδο! 

Για πληροφορίες και κρατήσεις
Tel:  693 66 82 487 / email: party.greece@brownhotels.com
www.brownhotels.com/party
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.