Brown Hotels Χ Lakis Gavalas: Το πιο εκκεντρικό πάρτι της πόλης επιστρέφει by the pool με καλοκαιρινή διάθεση!

Brown X Lakis Gavalas
      

It’s summertime και που καλύτερα να το γιορτάσουμε παρά δίπλα στην πισίνα στο rooftop του Lighthouse Athens στην Ομόνοια, ανάμεσα στο πιο προχωρημένο κοινό της πόλης. Το design lifestyle hotel της Brown Hotels Collection φιλοξενεί ένα από τα πιο hot summer event της πόλης, στον ξεχωριστό χώρο της ταράτσας του με οικοδεσπότη τον ανατρεπτικό Λάκη Γαβαλά, με ελεύθερη είσοδο! 

Το τρίτο θεματικό event τωνBrown Hotels Χ Lakis Gavalas parties θα γίνει την Πέμπτη 23 Ιουνίου, στις 8 μ.μ. με το style icon να υποδέχεται τους καλεσμένους του σε ένα ξεχωριστό Rooftop Sunset Party, με μουσική όπως πάντα από Dj Constantin Nasiri & the band

Brown Hotels X Lakis Gavalas party

Ήχοι organic house και ethnic electronica δίνουν τον τόνο σε ένα μουσικό γεγονός που αφυπνίζει τις αισθήσεις και ανεβάζει την καλοκαιρινή διάθεση στα ύψη με πολλές εκπλήξεις. Μουσική, δροσερά cocktails και η πιο όμορφη 360o θέα της πόλης σας περιμένουν με ελεύθερη είσοδο, επιβεβαιώνοντας την επιθυμία των ιδρυτών της αλυσίδας Brown Hotels, των hoteliers Leon Avigad και Nitzan Perry, να δημιουργούν ξενοδοχεία που όχι μόνο προβάλλουν στους ταξιδιώτες την αυθεντική κουλτούρα και την ενεργητικότητα της πόλης, αλλά επανασυστήνουν στους ίδιους τους κατοίκους τη νυχτερινή ζωή της πόλης και τις μοναδικές γειτονιές της. 

Για πληροφορίες και κρατήσεις: 693 66 82 487 /   party.greece@brownhotels.com
www.brownhotels.com/party
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.