Messiah Rebirth

Ένα all time classic του Κολωνακίου πιο νεανικό από ποτέ.

Messiah Rebirth

Ένα all time classic του Κολωνακίου πιο νεανικό από ποτέ.

Messiah Rebirth - εικόνα 1

Βγήκαμε στο «Messiah Rebirth» (πάλαι ποτέ «Messiah», το οποίο πρόσφατα τροποποίησε ελαφρώς το όνομά του μετά το opening του ομώνυμου giga club στη Γλυφάδα) μια Πέμπτη βράδυ μέσα στις γιορτές. Το βρήκαμε περίπου έτσι όπως το θυμόμασταν από τις πρώτες ημέρες της λειτουργίας του: με μια prive αίσθηση, την οποία εισπράττεις στο maximum αν προσγειωθείς στις ημικυκλικές δερμάτινες λόντζες περιμετρικά του χώρου, όπου μπορείς και να δοκιμάσεις γεύσεις από τη δημιουργική μεσογειακή κουζίνα του σεφ Μιχάλη Πίττα. Οι σκουρόχρωμες ξύλινες επιφάνειες μας μετέδωσαν ζεστασιά και μας κράτησαν στο ισόγειο bar-restaurant, το οποίο δεν είχε γεμίσει ακόμη στις 11 το βράδυ. Δοκιμάσαμε εξαιρετικά cocktails, όπως το γλυκό Caramel Chestnut, το Lemon Pie ή το –κορυφαίο όλων– Passion Heerling (με premium vodka, passion fruit, μέλι heering και σκόνη κανέλα), ενώ οι θαμώνες –ως επί το πλείστον νεαρόκοσμος από ιδιωτικά σχολεία των βορείων προαστίων– γέμιζαν σταδιακά το χώρο, όχι τόσο για να τιμήσουν την κουζίνα του κλασικού κολωνακιώτικου spot όσο για να διασκεδάσουν με straight ποτό και γνώριμους mainstream ήχους. Η ένταση της μουσικής, πάντως, ήταν αρκετά πιο δυνατή απ’ ό,τι ταίριαζε στο πολυτελές περιβάλλον του ισόγειου bar-restaurant, γι’ αυτό και αποφασίσαμε να κατευθυνθούμε προς το υπόγειο (φωτό), το οποίο λειτουργεί (μετά τις 12 τα μεσάνυχτα) με αυτόνομη μουσική. Εδώ το σκηνικό είναι διαφορετικό: πιο αεράτο, βιομηχανικά ατίθασο, με κάποιες χρυσές λεπτομέρειες, και καθαρά κλαμπένιο. Ο DJ (σημειώστε τις dance Παρασκευές με τον Akylla και τον Christo Z και τα σαββατιάτικα mainstream night fever) βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, ο μέσος όρος ηλικίας των θαμώνων είναι ελαφρώς πιο ανεβασμένος (χωρίς, πάντως, να ξεπερνά το όριο των 25 Μαΐων), ενώ το crowd φαίνεται ότι έρχεται εδώ με πιο συνειδητή διάθεση να χορέψει. Προδιαθέτει και ο χώρος, άλλωστε. Τέτοια μικρού μεγέθους dance clubs είναι πλέον ανάγκη σε αυτήν την περίοδο της ύφεσης του massive clubbing και δεν θα μας παραξένευε καθόλου αν τα επόμενα επιτυχημένα concepts που θα δούμε να ανοίγουν στην πόλη θα έχουν το μέγεθος και τη χορευτική αντίληψη του «Messiah Rebirth».

> Το bar-restaurant είναι ανοιχτό από Τετάρτη μέχρι Κυριακή.

> Το ποτό κοστίζει € 9 και τα κοκτέιλ € 12.

> Η απλή φιάλη κοστίζει € 100, η σπέσιαλ € 120 και η premium € 160.

> Η είσοδος στο club κοστίζει € 15 (με ποτό).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Μπορεί ένα μπαρ να έχει αστέρι Michelin;

Spoiler: Ναι, και το μιλανέζικο Moebius είναι μια τέτοια περίπτωση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
14/11/2024

Κορυφαίοι καλλιτέχνες από τη διεθνή ηλεκτρονική σκηνή στο "Bótoxe Athens"

Οι λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν sets και συνεργασίες από Second Story, Deerisland και Bun Xapa.

Πώς πετυχαίνουμε (και απολαμβάνουμε) το τέλειο Aperol Spritz;

Μία κουβέντα με τον Campari Academy Coordinator, Κωνσταντίνο Τσάτσο, σχετικά με το πορτοκαλί ποτό που κατακτά τον κόσμο της απόλαυσης.

Στο Proveleggios θα πας και για να πιεις

Η bar manager του Nolanverse, Πόπη Σεβαστού, κρατά σε σταθερή φόρμα την μπάρα του δημοφιλούς σποτ στον Κεραμεικό, δίνοντας έξτρα αφορμές επίσκεψης.

Οι "Two Schmucks" από την Βαρκελώνη είναι οι 'Cocktail Curators' της εβδομάδας στο "Bungalow 7"

Το σημαντικό καταλανικό σποτ καταλαμβάνει την μπάρα του δημοφιλούς bar restaurant της Αθηναϊκής Ριβιέρας, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου.

Φυσικά και πίνουμε Aperol Spritz. Αλλά τι τρώμε με αυτό;

Ένας οδηγός μεγιστοποίησης της απόλαυσης για το πιο δημοφιλές απεριτίβο της εποχής μας, μαζί με φαγητό.

The Great Tuesday Club: "Avra" και "Noel" στήνουν το απόλυτο guest της Athens Bar Week

Τρεις ήπειροι, επτά bartenders της Four Seasons και μία μοναδική βραδιά.