Think Positive

Όταν ακόμη και τις δύσκολες πια καθημερινές είσαι συνέχεια γεμάτος, αυτό σημαίνει ότι κάτι κάνεις καλά. Κι από τότε που αυτό το μικρό bar αναβάθμισε τη λίστα των cocktails, όλα δείχνουν πιο... θετικά, όπως και η διάθεσή του.

Think Positive

Όταν ακόμη και τις δύσκολες πια καθημερινές είσαι συνέχεια γεμάτος, αυτό σημαίνει ότι κάτι κάνεις καλά.

Κι από τότε που αυτό το μικρό bar αναβάθμισε τη λίστα των cocktails, όλα δείχνουν πιο... θετικά, όπως και η διάθεσή του.

Think Positive - εικόνα 1

Στην ολόλευκη μινιμαλιστική μπάρα του «Think Positive», που δεσπόζει στο κέντρο του μικρού αυτού μπαρ στο Χαλάνδρι, δύσκολα θα βρεις στρέιτ ποτό. Τα περισσότερα ποτήρια περιέχουν πολύχρωμα και σπιρτόζικα cocktails, όπως τα δημοφιλή Cucumber Martini, Tommy’s Margarita, Apple Martini και Pomegranate Splash. Έξω από την μπάρα η συνιδιοκτήτρια του μπαρ Φαίη πηγαινοέρχεται ανάμεσα στους πελάτες –όλοι την ξέρουν με το όνομά της– παίρνοντας και αφήνοντας παραγελίες, γεμίζοντας τα ποτήρια του νερού ή ανταλλάσσοντας φιλικές κουβέντες όποτε προλαβαίνει. Μέσα η τριανδρία του bar δουλεύει ασταμάτητα: χτυπάει σέικερ, μαζεύει και πλένει ποτήρια, πηγαινοφέρνει υλικά. Όχι, στο «Think Positive» κανένας δεν κάθεται, ούτε καν οι θαμώνες, οι οποίοι έχουν στη διάθεσή τους μόνο τρεις στενές λωρίδες χώρου, μερικά όρθια stands και κάποια ψηλά σκαμπό. Όπως κι αν έχει, θα πρέπει να είσαι τυχερός για να πετύχεις κάποιο από τα σκαμπό με το «καλησπέρα». Το bar, άλλωστε, είναι πάντα γεμάτο, όχι μόνο τα σαββατοκύριακα αλλά ακόμη και τα δευτερότριτα. Και γι’ αυτό δεν παίρνει τα εύσημα μονάχα ο bartender Νίκος Ζήσης, ο οποίος –αφού έμαθε πολλά γύρω από την τέχνη του cocktail στα μπαρ της Αμερικής– αναβάθμισε τη λίστα των ποτών του μπαρ παρουσιάζοντας ωραιότατα και ισορροπημένα cocktails, αλλά και όλα τα παιδιά που δουλεύουν εδώ, καθώς έχουν πολύ θετική στάση απέναντι στον κόσμο που έρχεται πια από κάθε γειτονιά της πόλης. Το λέει και το όνομα: «Σκέψου θετικά». Σ’ αυτήν τη λογική κινείται και η μουσική, αδυναμία του έτερου ιδιοκτήτη του μπαρ, του Αποστόλη, η οποία είναι πάντα ευδιάθετη, πολυσυλλεκτική και ξεκινά από τη soul και τη reggae, για να φτάσει μέχρι την pop και τη rock.

  • Ανοιχτό τις καθημερινές από το απόγευμα και τα σαββατοκύριακα από τις 2 μ.μ.
  • Τα απλά ποτά κοστίζουν € 6 και τα κοκτέιλ € 8. Info

    THINK POSITIVE Γκίνη & Ασπασίας Κανατσούλη 2, Χαλάνδρι, 2106839876.

  • Διαβάστε ακόμα

    Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

    Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

    Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

    10/07/2024

    Τα νέα μπαρ της Αθήνας

    Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

    Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

    Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.

    12 χρόνια 'Vecchio'

    Το ιδιαίτερο μπαρ που έχει χτίσει το δικό του μύθο στα δυτικά έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι στις 10 Ιουλίου.

    Ένα σαββατοκύριακο για τα 20 χρόνια του "Bolivar"

    Την Παρασκευή η Αθήνα υποδέχεται τον Βρετανό Massano και το Σάββατο τους Dennis Ferrer και Kiko Navarro.

    Το 'Diego' έφυγε σαν αληθινός ροκ σταρ

    Το δημοφιλές σποτ του Θησείου έκλεισε και αποχαιρέτησε τους φίλους του με ένα τελευταίο πάρτι, αφήνοντας πίσω του μία γειτονιά -αλλά και μια πόλη- που αλλάζει.