Στα "Bungalow 7" για Club Dining βραδιές

Μία ξεχωριστή εμπειρία διασκέδασης από τις 24 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη στο κομψό σποτ της αθηναϊκής ριβιέρας.

Στα 'Bungalow 7' για Club Dining βραδιές

Από τις 24 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη το "Bungalow 7" στα Αστέρια Γλυφάδας εγκαινιάζει τις βραδιές Club Dining, βραδιές που θα είναι γεμάτες χαρούμενα πρόσωπα, μουσική, ωραία ποτά και εξαιρετικό φαγητό με την υπογραφή του βραβευμένου σεφ Ντίνου Φωτεινάκη.

Με το Club Dining, η λαμπερή εποχή των εκλεπτυσμένων πάρτι στα bungalows των Αστεριών, όπου ο χρόνος κυλούσε ουσιαστικά και απολαυστικά, μεταφέρεται στο σήμερα. Σε έναν χώρο όπου διαφορετικές επιρροές, γεύσεις, στυλ και γωνιές συνυφαίνονται με αριστοτεχνικό τρόπο,  το "Bungalow 7" συνεχίζει να αναβαθμίζει την εμπειρία της αθηναϊκής νύκτας, φέρνοντας μια διαφορετική, σύγχρονη ματιά στη βραδινή διασκέδαση.

Στα

Στα τραπέζια, η όμορφη οικειότητα ενός δείπνου μεταξύ φίλων. Στους καναπέδες, πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, με μικρά πιάτα που θα συνοδεύσουν το κρασί, τα ποτά και τα κοκτέιλ. 

Στα

Στο μπαρ, οι ρυθμοί θα ανεβαίνουν σημαντικά κάποιες Πέμπτες κάθε μήνα, με την παρουσία των Cocktail Curators, των guest bars και bartenders από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που θα έρχονται αποκλειστικά για τους καλεσμένους του "Bungalow 7". Ήδη, οι πρώτοι Cocktail Curators ξεκινούν την πρώτη ημέρα του Club Dining στις 24 Οκτωβρίου, αναλαμβάνοντας τη μπάρα του Bungalow 7.

Μια ωραία συνύπαρξη σε ένα όμορφο σκηνικό και όπου όσο περνά η ώρα η μουσική από τους guest DJs ανεβάζει τον ρυθμό, καταστρώνοντας κάθε Πέμπτη το τέλειο πάρτι.

Στα

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Bungalow 7

Λεωφ. Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Ο Rødhåd "σφυρίζει" την έναρξη της techno season

Ο μετρ των industrial ηχοτοπίων Rødhåd ετοιμάζεται για την αθηναϊκή επιστροφή του με αφορμή το μεγάλο opening του "Oddity Club" στα Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
10/10/2024

35 κεράκια για το "Μπάτμαν", το πιο θρυλικό άφτερ της Αθήνας

Το μικροσκοπικό μπαρ του Νέου Κόσμου, που μεγάλωσε γενιές και γενιές της αθηναϊκής νύχτας, άνοιξε μία ημέρα σαν σήμερα, το 1989.

To "The Bar In Front Of The Bar" μόλις απέκτησε το δικό του τσίπουρο

Το πρωτοποριακό spirit Rocks 'n' Grapes έρχεται να βάλει το λιθαράκι του στο σύμπαν της απόλαυσης.

Τρία ελληνικά μπαρ στη λίστα 51-100 των The World’s 50 Best Bars 2024

"The Bar In Front Of The Bar", "Barro Negro" και "The Clumsies" στις θέσεις νο.51, νο. 60 και νο. 68 του σημαντικού θεσμού για το έτος που διανύουμε.

"Bonnot", μία επαναστατική μπάρα στα Εξάρχεια

Cool χαρακτήρας, urban αισθητική, φιλόξενο περιβάλλον και εξαιρετικά φροντισμένα ποτά συνθέτουν το παζλ σε αυτό το μπαρ των Εξαρχείων, που έχει κάτι να πει.

"Amore": Όλοι πάνε για απεριτίβο στο Νέο Κόσμο

Όνομα που βγάζει ιταλική κουλτούρα και ελληνόστροφη οικειότητα, χώρος που παραπέμπει σε dolce far niente καταστάσεις και ιδιαίτερη συμπάθεια σε γλυκόπικρα ποτά μετά μεζέδων: That’s "Amore".