Ο Rødhåd "σφυρίζει" την έναρξη της techno season

Rødhåd

Ο μετρ των industrial ηχοτοπίων Rødhåd ετοιμάζεται για την αθηναϊκή επιστροφή του με αφορμή το μεγάλο opening του "Oddity Club" στα Πετράλωνα. Ο Γερμανός DJ και μουσικός παραγωγός έρχεται το Σάββατο 12/10 σε ένα event με την υπογραφή του Blend Athens. Deep δονήσεις, καταιγιστικά μπάσα, υπνωτιστικά grooves, raw αισθητική και αέρας Βερολίνου, σε ένα set που θα μπορούσε να είναι masterclass πάνω στις διαφορετικές υφές της techno. Για τον Rødhåd θα "ανοίξουν" δύο από τους πιο δημοφιλείς residents του Blend, ο Mikee και ο Manolaco.

Rødhåd

Κάπως έτσι θα ξεκινήσει την τέταρτη σεζόν του ένας ιδιαίτερος χώρος της αθηναϊκής clubland. Με στόχο να στεγάσει όλες τις "φυλές" και τις διαφορετικές εκφράσεις της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, η ομάδα του "Oddity" υπόσχεται μια εκρηκτική σειρά events αυτόν το χειμώνα και ένα line-up στο οποίο συνυπάρχουν εδραιωμένοι και επιδραστικοί καλλιτέχνες με ενδιαφέρουσες νέες, ανερχόμενες και υπολογίσιμες δυνάμεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Oddity Club

Ηρακλειδών 61, Αθήνα
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Στα "Bungalow 7" για Club Dining βραδιές

Μία ξεχωριστή εμπειρία διασκέδασης από τις 24 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη στο κομψό σποτ της αθηναϊκής ριβιέρας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/10/2024

35 κεράκια για το "Μπάτμαν", το πιο θρυλικό άφτερ της Αθήνας

Το μικροσκοπικό μπαρ του Νέου Κόσμου, που μεγάλωσε γενιές και γενιές της αθηναϊκής νύχτας, άνοιξε μία ημέρα σαν σήμερα, το 1989.

To "The Bar In Front Of The Bar" μόλις απέκτησε το δικό του τσίπουρο

Το πρωτοποριακό spirit Rocks 'n' Grapes έρχεται να βάλει το λιθαράκι του στο σύμπαν της απόλαυσης.

Τρία ελληνικά μπαρ στη λίστα 51-100 των The World’s 50 Best Bars 2024

"The Bar In Front Of The Bar", "Barro Negro" και "The Clumsies" στις θέσεις νο.51, νο. 60 και νο. 68 του σημαντικού θεσμού για το έτος που διανύουμε.

"Bonnot", μία επαναστατική μπάρα στα Εξάρχεια

Cool χαρακτήρας, urban αισθητική, φιλόξενο περιβάλλον και εξαιρετικά φροντισμένα ποτά συνθέτουν το παζλ σε αυτό το μπαρ των Εξαρχείων, που έχει κάτι να πει.

"Amore": Όλοι πάνε για απεριτίβο στο Νέο Κόσμο

Όνομα που βγάζει ιταλική κουλτούρα και ελληνόστροφη οικειότητα, χώρος που παραπέμπει σε dolce far niente καταστάσεις και ιδιαίτερη συμπάθεια σε γλυκόπικρα ποτά μετά μεζέδων: That’s "Amore".